Berberlerden "silah sıkmayın" uyarısı

 Elbistan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mükremin Alagöz, traş olmaya gelen asker, damat ve gelin adayları ile tek tek göreşerek düğünlerinde silah kullanılmamasını istiyor.

Berberlerden "silah sıkmayın" uyarısı
Berberlerden "silah sıkmayın" uyarısı
GİRİŞ 06.08.2015 10:56 GÜNCELLEME 06.08.2015 10:58

Alagöz, yaptığı açıklamada, asker ve düğün sevinçlerinde aşırılığa kaçılmamasını isteyerek, sevincin hüzne dönüşmemesi gerektiği uyarısında bulundu.

Sevinç gösterilerinde silah kullanılmamasını isteyen Alagöz, "Asker uğurlama merasimi ve düğünlerimizde ortaya koyduğumuz sevinçlerimiz aşırıya kaçmasın. Lütfen silah kullanıp çevremizdeki insanların hayatlarına, yaralanmasına neden olmayalım" diye konuştu.

Elbistan Kaymakamlığı tarafından başlatılan "Güvenli düğün projesi 2015" kampanyasına oda olarak destek verdiklerini ifade eden Alagöz, asker ve damat traşı olmaya gelen müşterilerine de düğünlerinde silah kullandırmamaları yönünde uyarı amaçlı broşür takdim etti.

Damat traşı olan Hacı Mart ise sevinçlerin hüzne dönüşmemesi için düğün merasimine katılan misafirlerin silah kullanmalarına engel olmaya çalışacağını ifade etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor