Tatvanlı sporcular dünya şampiyonası için yola çıktı

Muay Thai Dünya Kupası Şampiyonası'na, Bitlis'in Tatvan ilçesinden katılarak Türkiye'yi temsil edecek genç sporcular Mehmet Yalçın ile Gökhan Kara, antrenörleri Ömer Uğur ile yola çıktı.

Tatvanlı sporcular dünya şampiyonası için yola çıktı
Tatvanlı sporcular dünya şampiyonası için yola çıktı
GİRİŞ 06.08.2015 16:18 GÜNCELLEME 06.08.2015 16:29

Kaymakam Murat Erkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy'u makamında ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrılan sporcular, federasyonun 12-24 Ağustos tarihleri arasında Tayland'da düzenleyeceği Dünya Şampiyonası'na katılacak.

İstanbul'daki 5 günlük kampın ardından Tayland'ın başkenti Bangkok'a gidecek sporcular, şampiyonadan başarı ile dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

İlk kez Tatvan'dan üç sporcu ile katılacaklarını belirten Muay Thai Milli Takım Antrenörü Ömer Uğur, şöyle konuştu:

"Sporcularımızdan Mehmet Yalçın 51 kiloda Gençler kategorisinde, Gökhan Kara 54 kiloda Büyük Erkekler A Klas kategorisinde ve Dilek Akar ise 54 kiloda büyük bayanlar kategorisinde yarışacak. Sporcularımızın şampiyona hazırlıkları devam ediyor. Muay Thai Dünya Kupası Şampiyonası'na ilçe olarak ilk defa üç sporcuyla katılmanın gururunu yaşıyoruz. Bunun yanında yine bu şampiyonaya ilk defa bir bayan sporcumuz katılmış olacak. Hedefimiz üç sporcumuzun da şampiyon olmasıdır. Sporcularıma başarılar dileyip, bizlere destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık