Atama bekleyen 37 bin öğretmene müjde

37 bin öğretmen ataması için başvurular 31 Ağustos'ta alınacak.

Atama bekleyen 37 bin öğretmene müjde
Atama bekleyen 37 bin öğretmene müjde
GİRİŞ 06.08.2015 16:31 GÜNCELLEME 06.08.2015 17:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MEB'den yapılan son dakika öğretmen ataması açıklamasına göre, 2015 öğretmen atamaları 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü yapılacak.
 
NABİ AVCI DÜN KONUŞMUŞTU
 
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dün öğretmen atamalarının Ağustos ayında yapılacağını açıklamıştı. Kesin tarihi vermeyen Avcı, atamaların Ağustos ayında yapılacağını ve öğretmen atama sayısının 37 bin olacağını söylemişti. 
 

YORUMLAR 6
  • konyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    kontenjan açıklanmadan kpss sınavı yapılması kadar saçma bir şey olabilir mi, örneğin atayacakları 300-500 kimyacı en iyi ihtimalle, 9000 tane aday sınava giriyor, ya da hiç atanmayacak branştan bile sınava girenler oluyor. Yani bir fikir geliştirebilen yok mu, düşünen bir tane bile bürokrat yok mu bu milli eğitimde?
    Cevapla
  • recep 8 yıl önce Şikayet Et
    agustosta alınacağını zaten biliyoruz hadi olsun eylül'ün ilk haftası. kontenjanlar acıklandı diyinde haber boşa gitmesin
    Cevapla
  • gfhghjg 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi hayırlısı bakalım
    Cevapla
  • Said Havva 8 yıl önce Şikayet Et
    2014 KPSS zedeleri ne olacak Lise Önlisans ve Lisans mezunlarına ne zaman müjde vereceksiniz.. Sağlıkçı ve Öğretmen haricinde Atama yapmıyacaksanız.. Bizde Seçimimizi Artık yapıyoruz.. Tabelanızdan Adalet Kısmını ya sökersiniz. Yada Sonuna Adalet siz diye ekleme yaparsınız..
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Aarkadaş her mezun olan kişi hep devlete mi sırtını yaslayacak. O zaman bizde de iş ler nerede ise sıfır oldu hala devlete bir sürü vergi ödüyoruz ama devlet bize iş vermiyor diye mi bağıracağız. Hele oy verme işini bunlara bağlayanlar ne kadar da karşılık bekleyenler. Etrafımızda ve ailemizde okuyanların birikime sahip olmalarını ve artık işlerin kolay alınmadığını bilmeleri gerekmez mi? Buna göre birikimlerimizi artırmamız gerekmez mi?
    Cevapla
  • Yaşar PELVAN 8 yıl önce Şikayet Et
    adalet (!) bakanlığına bile torpille giriliyor maalesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuştu
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma