Mermerciler Derneği Başkanı Çoban'dan Başkan Işık'a ziyaret

 Kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren Abdullah Koçar'ın ardından Muğla Mermerciler Derneği Başkanlığı'na seçilen Mehmet Ali Çoban, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'ı ziyaret etti.

Mermerciler Derneği Başkanı Çoban'dan Başkan Işık'a ziyaret
Mermerciler Derneği Başkanı Çoban'dan Başkan Işık'a ziyaret
GİRİŞ 07.08.2015 10:11 GÜNCELLEME 07.08.2015 10:52

Çoban, ziyarette yaptığı konuşmada, Abdullah Koçar döneminde Muğla Mermerciler Derneği'nde ikinci başkan olarak görev yaptığını söyledi.

Koçar'ın vefatıyla büyük üzüntü yaşadıklarını dile getiren Çoban, yeni yönetim olarak ilk hedeflerinin, Yatağan ve çevresinde bulunan mermer ocağı ve fabrikalarından çıkan atıkların dökülebileceği bir mermer atık sahası oluşturulması olduğunu bildirdi.

Yeni yönetimi kutlayan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ise Yatağan Belediyesinin uzun zamandır mermer atık sahası kurulması için çalışma yürüttüğünü hatırlattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Kaymakamlığı işbirliğiyle atık sahasının kurulması için yürütülen çalışmaların son zamanlarda hızlandırıldığını kaydeden Işık, "Kömür ocağının bulunduğu yerdeki bir yerin, atık sahası olarak kullanılması için çalışma yürütülüyor. Bunun yanı sıra eski kireç ocaklarının bulunduğu araziyi kime aitse satın alarak burayı, mermer atık sahasına döndürmek için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak