MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Özkutlu:

"Yaşanan olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini daha da perçinleyecektir. Bu noktada millet olarak itidale ve aklıselime her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır"

MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Özkutlu:
MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Özkutlu:
GİRİŞ 10.08.2015 13:10 GÜNCELLEME 10.08.2015 13:10

 MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Selim Özkutlu, "Yaşanan olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini daha da perçinleyecektir. Bu noktada millet olarak itidale ve aklıselime her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır" dedi. 

Özkutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin tarihi dönemeçlerinden birini yaşadığını, yaşanan olayların terörün kirli yüzünü bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi. 

Yapılan terörist saldırıların aslında milletin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapıldığını belirten Özkutlu, hem sivil vatandaşların hem de güvenlik güçlerinin hedef alındığı olayların asıl amacının, ülkenin bir savaş ortamının içine çekilmesi olduğunu kaydetti. 

"Yaşanan olaylar milletimizin birlik ve beraberliğini daha da perçinleyecektir. Bu noktada millet olarak itidale ve aklıselime her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır" diyen Özkutlu, şunları kaydetti:

"Yüzyıllardır bütün zorlukların üstesinden gelmeyi başaran bu topraklar yine tek yürek olup düşmanlarını alt edecektir. Toplumumuza bu tür acıları yaşatan olayların faillerinin ve arkasındaki karanlık güçlerin bir an önce tespit edilerek gereken cezanın verileceğine olan inancımız tamdır." 

Bu konuda hükümet politikalarının sonuna kadar destekçisi olduklarını söyleyen Özkutlu, zamanın, birlik olma ve bu birlik ve beraberliği tüm dünyaya gösterme zamanı olduğunu sözlerine ekledi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!