Şırnak'taki terör saldırısı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından askeri helikoptere açılan ateş sonucu şehit olan piyade er Doğan Acar'ın cenazesi askeri uçakla memleketi Denizli'ye getirildi. 

Şırnak'taki terör saldırısı
Şırnak'taki terör saldırısı
GİRİŞ 10.08.2015 22:24 GÜNCELLEME 10.08.2015 22:24

23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndaki törenin ardından şehit Acar'ın cenazesini taşıyan askeri uçak, Çardak Hava Meydan Komutanlığı Havaalanı'nda, garnizon komutanlığı tören kıtasıyla askeri yetkililer tarafından karşılandı. 

Terhisinden sonra şehit düşen erin cenazesi askerlerin omuzlarında taşınarak ambulansa konuldu. Şehidin cenazesi daha sonra karayoluyla Denizli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Doğan Acar'ın cenazesi, yarın Akhan Mahallesi'nde düzenlenecek törenden sonra Akhan Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

Şehit erin Akhan Mahallesi'ndeki baba ocağının bulunduğu Atatürk Caddesi'nde aile yakınları ve vatandaşlar da aileye taziye ziyaretinde bulunuyor. 

Şehit Acar'ın baba ocağının yakınındaki Ankara-Denizli karayolunda uzun araç konvoyu oluştu. Vatandaşlar araçlarından ellerindeki Türk bayraklarıyla terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı. 

Bu arada, kardeşi Şahin Acar'ın şehide hediye etmek için bir otomobil satın aldığı ve aracın noter işlemleri yaptırdığı sırada acı haberi aldığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...