Çamlıca Konutları'nın satışları başladı

 Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarının ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışa sunuldu.

Çamlıca Konutları'nın satışları başladı
Çamlıca Konutları'nın satışları başladı
GİRİŞ 12.08.2015 12:54 GÜNCELLEME 12.08.2015 12:54

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, inşaatı tamamlanan ve 88 daireyle 16 işyerinin satışı başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 18 Ağustos tarihine kadar başvuruda bulunan herkesin Çamlıca Konutları'ndan ev sahibi olabileceğini bildirdi. 

Kentsel dönüşüm ve konut çalışmalarının şehrin 5 ayrı noktasında devam ettiğini belirten Tahmazoğlu şunları kaydetti:

"En önemli konut çalışmamız Çamlıca'da bin 150 konut şu anda tamamlanmış durumda. Daha önce iki etabının satışını gerçekleştirmiştik, şimdi de yeni bir etabımızın satışını gerçekleştiriyoruz. Buradan konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için herhangi bir şartımız yok. Belediyemiz konut satış müdürlüğüne başvuran vatandaşlarımız istediği konuta sahip olabiliyor. Çamlıca konutlarımız dışında Perilikaya'da ki konutlarımız bitme aşamasına geldi. İnşallah buradaki konutlarımız da kısa bir süre sonra satışa sunulacak. Yine Yazıcık'ta kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yaptığımız konutların inşaatı devam ediyor, burası yılbaşında tamamlanacak. Yeşilvadi 702 konutumuzda da ilk 2 bloğumuzun inşası tamamlandı. Buradaki konutlarımız da kısa süre sonra satışa sunulacak."

Tahmazoğlu, herkesi konut sahibi oluncaya kadar bu tür çalışmaların devam ettireceklerini aktardı.

Açıklamada, 2+1 ve 3+1 konutlardan ve işyerlerinden oluşan Çamlıca Konutları 5'inci etap ihalesine son başvurunun 18 Ağustos günü mesai bitiminde kadar yapılabileceğini, ihalenin ise 19 Ağustos Çarşamba günü saat 10.15'te yapılabileceği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz