Öğretmen ve veliler okul boyuyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde öğretmen ve veliler düzenledikleri kermesten sağlanan gelirle okullarının onarımını yapıyor

Öğretmen ve veliler okul boyuyor
Öğretmen ve veliler okul boyuyor
GİRİŞ 12.08.2015 15:54 GÜNCELLEME 12.08.2015 16:58

Viranşehir ilçesinde öğretmen ve veliler, yıl içerisinde düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelirle okullarını tadilattan geçiriyor. 

Yeni eğitim ve öğretim döneminin yaklaşmasıyla okullardaki hazırlıklar hızlandı. Öğrencilerin iyi şartlarda eğitim görmesini hedefleyen öğretmen ve veliler ise örnek çalışmalara imza atıyor. Viranşehir Hürriyet Ortaokulu öğretmenleri de velilerle yardımlaşarak okullarını güzelleştiriyor. Bu kapsamda yıl içerisinde düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri okulun tadilatı için harcayan veliler ve öğretmenler, boya ve badana işlerini de kendileri yapıyor. 

Okul müdürü Şerif Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, nisanda öğretmen, öğrenci ve velilerin katkısıyla düzenlediklerini kermesin gelirini okul için harcadıklarını söyledi. 

Okulun boya ve badana işlerinin yine gönüllü olan okul personeli ve veliler tarafından gerçekleştirildiğini anlatan Yıldırım, "Öğrencilerimizin daha temiz bir ortamda eğitim alabilecekleri ortamı sağlamayı amaçlıyoruz. Desteklerinden dolayı tüm veli ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Yıldırım, yeni eğitim öğretim sezonuna tertemiz bir okulda başlamanın mutluluğunu yaşayacaklarını sözlerine ekledi.

Velilerden Ahmet Aslan da öğretmenlerle el ele vererek okulun güzelleşmesi için çalıştıklarını vurguladı. 

İlk olarak okulu boyadıklarını dile getiren Aslan, "Çocuklarımız temiz bir sınıfta dersbaşı yapacağı için mutluyuz. Öğretmenlerimize de fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...