AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı

 AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Son dönemde, hüznü ve sıkıntısını yaşadığımız şehit ve yaralı haberleriyle sarsıldığımız günler yaşıyoruz" dedi. 

AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı
AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı
GİRİŞ 12.08.2015 18:56 GÜNCELLEME 12.08.2015 19:13

Akçay, partisinin Malkara İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, son dönemde terör olaylarından dolayı şehit olanlara Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilediğini belirterek, bu acıları tekrar yaşamamak için siyaset yaptıklarını ifade etti. 

AK Parti'nin, 14 Ağustos'ta 14 yaşına gireceğini ve partilerinin bu zaman zarfında Türkiye’de akla hayale gelmeyecek hizmetlere imza attığını ifade eden Akçay, AK Parti'nin 2002 yılında iktidar olduktan sonra 'Milli Birlik ve Kardeşlik' projesiyle birlikte terör sorunun çözümlenmesiyle ilgili adımlar atıldığını kaydetti. 

Akçay,  Türkiye'nin güçlenmesini istemeyen güç odaklarının fırsat kolladığını belirterek, şunları kaydetti: 

"Son dönemde, hüznü ve sıkıntısını yaşadığımız şehit ve yaralı haberleriyle sarsıldığımız günler yaşıyoruz. Türkiye, ne zaman dizlerinin üzerinde dursa ve ayağa kalmaya çalışsa hemen başka güçler devreye girerek tekrar diz çökertmeye çalışıyor. Ne zaman bir hamle yapsa kendini toparlamaya çalışsa hemen başka belalarla uğraşmak zorunda bırakılıyor. Terör problemi de çözüldü çözülecek derken, şehit haberleri artık gelmiyor derken, ülkede bahar havası esiyor derken genel seçimle birlikte her şey eskiye döndü. Geldiğimiz bu noktada 30'a yakın şehit verdik. 30 haneye bu memlekette ateş düştü. Ateş düştüğü yeri yakıyor."

Birilerinin, Türkiye'ye 1990'lı yıllarda her gün onlarca şehidin geldiği günleri tekrardan yaşatmak istediğini belirten Akçay, "Biz yüzümüzü öne eğdirecek, yüzünüzü kızartacak bugüne kadar hiç bir şey yapmadık. Yapmayız da. Terör sorunu da elbette biz çözeceğiz. Bunun için teşkilat olarak bilinçli bir çalışmayla bu sorunu milletimize anlatmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İlçedeki Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Malkara İlçe Başkanı Bulut Yıldırım ile  belediye meclis üyeleri ve diğer partililer katıldı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak