AK Parti Tekirdağ milletvekillerinden, Çorlu Gazeteciler Derneği'ne ziyaret

 AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Çorlu Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. 

AK Parti Tekirdağ milletvekillerinden, Çorlu Gazeteciler Derneği'ne ziyaret
AK Parti Tekirdağ milletvekillerinden, Çorlu Gazeteciler Derneği'ne ziyaret
GİRİŞ 13.08.2015 13:31 GÜNCELLEME 13.08.2015 13:31

Emlak Konutları mevkisindeki dernek binasına gelen Yel ve Doğan, Çorlu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Silistre ve dernek üyeleri ile bir süre görüştü

Yel, ziyarette yaptığı konuşmada, Çorlu Gazeteciler Derneği'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdir ile karşıladıklarını söyledi. 

Çorlu'nun, Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük bir ilçe olduğunu ve Trakya Bölgesi'nin çok önemli bir merkezi olduğunu belirten Yel, ''Çorlu, nüfus ve diğer bakımdan çok büyük bir yer. Burada, gazetecilik mesleği yapmak da burada yaşamak kadar zor ve önemli'' dedi.

Yel, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar ile bir araya geldiklerini ifade ederek, "Sizlerin görüşlerini önemsiyoruz. Bu görüşler doğrultusunda da alınması gereken TBMM'de ne kadar karar ve kanun değişikliği varsa, mevzuatımızda hani konular değişmesi gerekiyorsa ilgili bakanlıklarla da görüşerek Tekirdağımıza, Çorlumuza gittiğimiz tüm ilçelerdeki her kesime ve her sektöre destek vermek istiyoruz'' şeklinde konuştu. 

Doğan da, bölgedeki ziyaret programı kapsamında vatandaş, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına gittiklerini belirterek, "Ziyaretlerimiz çerçevesinde gittiğimiz sivil toplum kuruluşları, gittiğimiz vatandaşlarımız sorunlarını bize iletirken çoğunun yöntemini de gösteriyorlar. Bizler de bunlara katkı sağlayacağız. Başlayan projelerin takibini artık kendi öngörülerimiz ile gördüğümüz sorunları yeni projelere çevirmek için yola çıktık devam edeceğiz'' diye konuştu.

Silistre de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Bizler, bölgede gazeteciliği meslek haline getirmiş arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Yılın her mevsiminde farklı bir sosyal proje üretiyor ve derneğimizdeki basın emekçisi arkadaşlarımızın  sorunlarını çözerek kendilerini her gün daha modernleşen ve gelişe dünya standartlarına hazırlamaları konusunda yardım ediyoruz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu