Çorlu'da, yeni semt pazarı kura çekimi yapıldı

 Çorlu Belediyesi tarafından inşa edilen yeni semt pazarında satış yapacak esnafın yer belirleme kura çekimi gerçekleştirildi.

Çorlu'da, yeni semt pazarı kura çekimi yapıldı
Çorlu'da, yeni semt pazarı kura çekimi yapıldı
GİRİŞ 13.08.2015 14:14 GÜNCELLEME 13.08.2015 14:14

Çorlu Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan kura çekiminde, kapalı pazar yerinde satış yapacak 199 sebze-meyve tezgahı, 6 balıkçı tezgahı ve 1 çay ocağının yerleri belirlendi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, toplantıda yaptığı konuşmada, gıda, sebze ve meyve pazarının, perşembe günleri Cemaliye Mahallesi'ndeki Çorlu Belediyesi'ne ait kapalı pazar yerinde hizmete açık olacağını söyledi.

Kapalı pazar yeri çalışmalarını tamamlayarak hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Baysan, "Biz, halkın ve pazarcı esnafın daha modern ve rahat bir alanda alışveriş yapabilmesi için kapalı bir pazar yeri alanı oluşturduk. Burada, her perşembe günü sebze meyve satıcıları bugün kura ile belirledikleri yerlere gelerek tezgah açacak. Halkımıza, Çorlu'ya ve esnaflarımıza hayırlı olsun" dedi.

Kura çekimine, Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar, Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile kapalı pazar yerinde satış yapacak esnaflar katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum