Ölen oğullarının isteğini yerine getirdiler

Tokat'ta yaşayan anne ve baba, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren oğullarının, "çocuğunu sünnet töreninde at üzerinde gezdirme" hayalini gerçeğe dönüştürdü

Ölen oğullarının isteğini yerine getirdiler
Ölen oğullarının isteğini yerine getirdiler
GİRİŞ 13.08.2015 15:37 GÜNCELLEME 13.08.2015 18:32

Tokat'ın Turhal ilçesinde yaşayan Nuri ve Zübeyde Çanakçı çiftçi, beyin kanaması sonucu ölen oğullarının isteğini yerine getirerek, torunlarını at üstünde gezdirdi.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden Murat Çanakçı'nın en büyük isteği, oğlu Arda'yı sünnet düğününde at üzerinde gezdirmekti. Baba Çanakçı'nın bu arzusu, ölümünden 1,5 yıl sonra babası Nuri ve annesi Zübeyde Çanakçı tarafından yerine getirildi.

Ölen oğullarından emanet kalan torunları 10 yaşındaki Arda Çanakçı için sünnet düğünü yapan dede ve nine, Arda'yı ata bindirerek sokaklarda gezdirdi.  

Nine Zübeyde Çanakçı, vefat eden oğullarının isteğini yerine getirdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "1,5 yıl önce 33 yaşında beyin kanamasından kaybettiğimiz oğlumuzun çocuğunu, onun isteği üzerine şehzade gibi, prens gibi at ile gezdirmeyi, onun vaadini yerine getirmeyi istedik. Ölmeden bu isteğini yerine getirdiğimiz için de çok mutluyuz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde