AK Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı

 AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "7 Haziran seçimi sonrası geldiğimiz noktada barış sürecinin istismar edildiği görüldü" dedi.

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı
AK Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı
GİRİŞ 13.08.2015 19:50 GÜNCELLEME 13.08.2015 19:50

Akçay, partisinin Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da izledikleri siyaseti ve yapmak istediklerini millete anlatmaya devam edeceklerini belirterek, siyasette küslük olamayacağını kaydetti. 

Son dönemde Türkiye'de yaşanan olaylardan dolayı derin üzüntü içinde olduklarını ifade eden Akçay, "AK Parti iktidarı döneminde bir çok badireyi atlattık. Hayal bile edilemeyecek hizmetler yapıldı. Haklar ve özgürlükler noktasında bir çok adım atıldı. Bu badire de atlatılacak" diye konuştu.

Akçay, Türkiye'de 70'li yıllardan bugüne kadar gelinen süreçte terör olayları başta olmak üzere bir çok sıkıntılar yaşandığını belirterek, şunları kaydetti: 

"Bu millet, refah seviyesini yükseltmek adına ne zaman bir adım atsa birileri tarafından sürekli engellendi. 2005'te başlayan milli birlik ve kardeşlik projesi kapsamında 2009'a gelindiğinde daha da ilerleyerek silah bırakılması, terör unsurlarının yurt dışına çıkarılması gibi gelişmeler oldu. Ancak, 7 Haziran seçimi sonrası geldiğimiz noktada barış sürecinin istismar edildiği görüldü. Zannettiler ki hükümet bugüne kadar biz ne yaparsak yapalım sesini çıkartmayacak, kudretini göstermeyecek, o azametli duruşunu sergilemeyecek zannettiler.  Ne yaptılar uyku da olan iki polisimizi şehit ettiler. Sınır ötesinden ateş ederek bir subayımızı şehit ettiler. Zannettiler ki Türkiye'den yine ses çıkmayacak. Bundan sonra herkes yaptığının karşılığını misliyle görecek." 

Akçay, teşkilat olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da huzur ve sükuneti bozmadan birlik ve beraberlik içinde doğru bildikleri yolda ilerlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!