Ağabey ile yeğenin fidye için kaçırıldığı iddiası

Reyhanlı ilçesinde Suriyeli iki kardeşin, para anlaşmazlığı nedeniyle ağabeyi ile yeğeni kaçırıp fidye istediği öne sürüldü. Polis ve jandarmanın ortak operasyonunda baba oğul kurtarıldı, 5 kişi gözaltına alındı. 

Ağabey ile yeğenin fidye için kaçırıldığı iddiası
Ağabey ile yeğenin fidye için kaçırıldığı iddiası
GİRİŞ 15.08.2015 18:56 GÜNCELLEME 15.08.2015 19:51

Alınan bilgiye göre, Suriyeli M.K, İskenderun ilçesinde polisi arayarak kocası Y.H. ile oğlu Ö.H'nin kayınbiraderleri M.H. ve A.H. tarafından kaçırıldığını ve kendisinden 6 milyon dolar fidye istendiğini söyledi. Öte yandan kadın, telefonla kendisine ulaşan kayınbiraderleri ile ilk etapta 30 bin lira için anlaştığını ifade etti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Reyhanlı ilçesindeki bir çiftlik evinde tutulduğunu belirledikleri baba-oğulu kurtarmak için Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle irtibata geçti.

Polis ve jandarma ekipleri, çiftlik evine düzenledikleri operasyonda şüpheliler M.H. ve kardeşi A.H. ile onlara yardım ettiği ileri sürülen Suriyeli Y.H, Türk vatandaşları A.Ş. ve M.Ş'yi yakaladı. Evde zorla tutulan Y.H. ile oğlu Ö.H. ise ekipler tarafından kurtarıldı.

İskenderun'a getirilen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.H, A.Ş. ve M.Ş. tutuklandı, Y.H ve A.H. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!