Ağrı'da teröristler etkisiz hale getirildi

Ağrı’da Dağı eteklerinde güvenlik güçlerinin başlattığı ve operasyonda PKK’lıların etkisiz hale getirildiği operasyon kameralara yansıdı.

GİRİŞ 16.08.2015 00:02 GÜNCELLEME 16.08.2015 00:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Ağrı ve ilçeleri ile Ağrı’nın Doğubayazit ilçesi ile Van’ın Çaldıran ilçesi güzergahında bulunan Tendürek Geçidi’nde PKK’lılar tarafından yol kesip araçları ateşe verilmişti. Bu bölgede artan olaylara karşı Ağrı Valiliği Tendürek Dağı bölgesini geçici olarak yasak bölge ilan etmesinin ardından güvenlik güçleri bu bölgede operasyon başlattı. 3 PKK’lının Tendürek Dağı eteklerinde olduğu bilgisi üzerine bölgeye zırhlı araçlar ile helikopter sevk edildi. Güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında yaşanan sıcak temas kameralara yansıdı.

YORUMLAR 20
  • bu hainler 8 yıl önce Şikayet Et
    bu Dinsiz káfir Teröristlri, Türkiye Temizlemsi gerkiyor.
    Cevapla
  • adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ım şeytana tapanlara karşı mücadele eden askerlerimize zaferler,nusretler nasip eyle amin
    Cevapla
  • Hasan Atak 8 yıl önce Şikayet Et
    bir tek pkk lı kalmayana kadar, Ülkemizde pkk özentisi ve yandaşı olan bir tek kişi kalmayana kadar mücadele edilmelidir. Ülkede çözüm süreci denerek terör örgütü pkk nın isteklerine göre kanun larımız değiştirilmemelidir. Şu anda terör faalityetleri yapan taşeronlarla ve meclisteki uzantıları ile hapiteki elebaşısıyla ilahlaştırıp hiç bir görüşülmemeli. terör az veya çom her ülkede vardır. pkk ya toprak vermekle terör bitmez ivme kazanır. terörle imtiyaz kazananlar bu yolu devam ettirir. Türkiye çözüm süreci denen abuk sabuk yoldan derhal geri dönmeli bu süreç Ülkemizi bölmek ve teröristi kanunlaştırmak sürecidir.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bende bişey göremedim sadece piknik dumanı gibi
    Cevapla
  • Insan 8 yıl önce Şikayet Et
    Cka efendi çok istiyorsan sen git savaş?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor