Şehidin ailesi liderlerden tek bir ricada bulundu

Devletin zirvesinin katıldığı törende acılı anne baba, Başbakan ve muhalefet liderlerinden gözyaşları arasında tek tek ricada bulundu.

Şehidin ailesi liderlerden tek bir ricada bulundu
Şehidin ailesi liderlerden tek bir ricada bulundu
GİRİŞ 17.08.2015 17:23 GÜNCELLEME 17.08.2015 17:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kars Kağızman'da PKK'lı teröristlerle jandarma arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk, son yolculuğuna Kocatepe Camisinde düzenlenen törenin ardından uğurlandı.

DEVLET BÜYÜKLERİNE ‘BİR ARAYA GELİN’ ÇAĞRISI      

Yanlarına gelerek kendilerine taziye dileklerinde bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve Hulusi Akar ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'ye şehidin annesi, babası ve yakınları teröre çözüm bulunmalarını ve akan kanın bir an önce durdurulmasını istedi.

Şehit anne ve babasının devlet büyüklerine yakarışları şöyle oldu; Baba Öztürk, Başbakan Davutoğlu'na, "Bizim ocağımız söndü, başkalarının ocakları sönmesin, Bir çözüm bulun ne olur, bir araya gelin, neden hiç görüşemiyorsunuz neden anlamıyorum" dedi. 

Kendisine sarılarak başsağlığı dileyen Başbakan Davutoğlu'na sarılan acılı anne Öztük de, "Çözüm bulun ne olur, başkalarının anası yanmasın ne olur. Ne olur bir araya gelin" diye yakardı. 

Aile yakınlarından bazı protesto sözlerine baba Öztürk, ayağa kalkarak "Niye böyle yapıyorsunuz, benim acım bana yeter, susun"  diye tepki gösterdi.

Anne Öztürk , Kılıçdaroğlu'na, "Ne olursun kardeşim sen kurtar sen. Kardeşlerim hepiniz bir olun bu ülkeyi kurtarın ne olursunuz” dedi. 

Anne ve baba MHP Lideri Bahçeli'ye ise, “Neden bir araya gelemiyorsunuz, bir araya gelin kimse ağlamasın vatanı kurtarın" diye yakardı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • ses 8 yıl önce Şikayet Et
    gavurun gudumundeler bir araya gelirlermi
    Cevapla
  • pasa 8 yıl önce Şikayet Et
    bır araya gelenler bolmek için gelıyor
    Cevapla
  • nail erdoğan 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bir araya gelmez vatan sevgisi bu kadar bunların Erdoğan düşmanlıkları vatanı unutturdu.iadın inat bahçeli kurma koalisyonuda halk sana hesabını sorsun.ekmelettinden mi ödev alıyorsun yoksa
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Cilekeş anam benim sn bahceli ona da karsı!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri