Suluova'da 3. Etap TOKİ konutları yapılacak

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, yapılması planlanan 3. Etap TOKİ konutları için ön başvuru alımına başlandığını söyledi.

Suluova'da 3. Etap TOKİ konutları yapılacak
Suluova'da 3. Etap TOKİ konutları yapılacak
GİRİŞ 18.08.2015 11:59 GÜNCELLEME 18.08.2015 12:02

İlçedeki konut talebini karşılamak üzere uzun süredir bir takım çalışma ve girişimlerde bulunduklarını ifade eden Üçok, bu girişimler neticesinde Belediye ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliğiyle konut yapılması konusunda anlaşmaya varıldığını açıklayarak, 3. Etap TOKİ Konutları için ön taleplerin alınmaya başlanıldığını söyledi.

Yeni yapılacak 3. Etap TOKİ konutlarının İlçenin Borsa Mahallesi'nde bulunan ve kısa süre önce tasfiyesi gerçekleştirilen PAN-ET Tesislerinin arsası üzerine yapılacağını belirten Üçok, "2+1 şeklindeki daireler 90 metrekare, 3+1'ler 132 metrekare ve 4+1'ler ise 149 metrekare olacak olan konutlar için Belediyemizce ön talepleri alınmaya başlanıldı. TOKİ’ye tahsis edeceğimiz alana yapılacak konutlar Suluova’daki ihtiyacı bir nebze olsun karşılayacak düzeyde olacak. Rabbimize şükürler olsun ki inşallah 3. Etap TOKİ’yi ilçemize kazandırmak bize nasip olacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın Belediyemize başvuru yapmaları gerekmektedir" dedi. 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!