MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Özkutlu:

"Siyasetçi kimliğinden önce, yıllardır saygın bir işadamı ve saygın bir üyemiz olarak, bu ülkeye katma değer sağlayan önemli işletmelerin sahibi olan Nihat Zeybekci hakkında, bir gayrimenkul satın almasına bağlı yapılan spekülatif haberlerin iyi niyetten uzak olduğu aşikardır"

MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Özkutlu:
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Özkutlu:
GİRİŞ 18.08.2015 15:05 GÜNCELLEME 18.08.2015 15:05

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi Başkanı Selim Özkutlu, "Siyasetçi kimliğinden önce, yıllardır saygın bir işadamı ve saygın bir üyemiz olarak, bu ülkeye katma değer sağlayan önemli işletmelerin sahibi olan Nihat Zeybekci hakkında, bir gayrimenkul satın almasına bağlı yapılan spekülatif haberlerin iyi niyetten uzak olduğu aşikardır" dedi. 

Özkutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini, zayıf da olsa bir koalisyon ihtimali ya da yeni bir seçim konusundaki belirsizlik devam ederken, tesadüf olmadığına inandıkları gelişmeleri endişeyle izlediklerini söyledi. 

Bu ortamda aniden ve her koldan başlatılan terör saldırıları ve maksatlı yayınlarla iş dünyasının da hedef alandığını anlatan Özkutlu, Türkiye'nin kalkınmasının dürüst girişimcilerle sağlanacağını kaydetti. 

"Bunu sağlayacak işletmelerin büyümesi, kar elde etmesi, ortaklarının da bu kardan kanuni hakları çerçevesinde tasarrufta bulunmaları, iş hayatının temelidir" diyen Özkutlu şöyle konuştu:

"Kazancın kaynağı temiz olduğu sürece nereye tasarruf edildiği kazanç sahibinin takdiridir. Bunun, itham edilerek sorgulanması, iş hayatını tedirgin eder, şevkini kırar. Bu taciz, siyaset üzerinden yapılırsa, işadamının siyasete yaklaşımını ve siyasetle ilişkisini de zedeler. Sonunda, iş hayatından kopuk bir siyasi ortam ve anlayışı da beraberinde getirir. Siyasetçi kimliğinden önce, yıllardır saygın bir işadamı ve saygın bir üyemiz olarak, bu ülkeye katma değer sağlayan önemli işletmelerin sahibi olan Nihat Zeybekci hakkında, bir gayrimenkul satın almasına bağlı yapılan spekülatif haberlerin iyi niyetten uzak olduğu aşikardır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular