Simav Turizm ve Ticaret Panayırı 83'üncü kez açıldı

"Simav Turizm ve Ticaret Panayırı", 83'üncü kez Kütahya'nın Simav ilçesinde açıldı.

Simav Turizm ve Ticaret Panayırı 83'üncü kez açıldı
Simav Turizm ve Ticaret Panayırı 83'üncü kez açıldı
GİRİŞ 18.08.2015 15:11 GÜNCELLEME 18.08.2015 15:20

AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, panayırın açılış töreninde yaptığı konuşmada, Simav ilçesinin Kütahya'nın önemli ilçeleri arasında yer aldığın, adeta saklı bir hazine gibi durduğunu ifade etti.

Nazlı, şöyle konuştu:

"Simav, bölgede çok önemli potansiyele sahip bir ilçemiz. Henüz potansiyellerini tam olarak ortaya çıkaramamış, gerçekleştirememiş adeta saklı bir hazine gibi duruyor ama inşallah biz bu güzellikleri bölgeye tanıtacağız, turizme kazandıracağız. Geçtiğimiz yıllarda meydana gelen deprem nedeniyle yaşanan göçü tersine çevirmek için gayret edeceğiz. İnsanların buraya rağbet ettiği bir bölge haline getireceğiz."

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan da bölgenin en eski panayırı olma özelliğini taşıdığına işaret ederek, her yıl ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle panayırda eğlence kısmının kaldırıldığını dile getiren Özkan, "Son bir ayda 40’a yakın şehit verdik. Bundan dolayı panayırda müzik ve konser etkinliğimiz olmayacak. Sadece çocuklarımız için lunapark ile tanıtım ve satış stantları faaliyet gösterecek. Bu yıl panayıra 428 firma stant açtı" dedi.

Konuşmalarının ardından "Simav Turizm ve Ticaret Panayırı" açıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak