Şemdinli'de 6 terörist öldürüldü

Şemdinli ilçesi girişinde 5 gün önce yol kesip hendek açan teröristlere yönelik operasyon sürüyor.

Şemdinli'de 6 terörist öldürüldü
Şemdinli'de 6 terörist öldürüldü
GİRİŞ 19.08.2015 15:17 GÜNCELLEME 19.08.2015 15:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İlçe girişindeki Altınsu köyü bölgesinde 5 gün önce akşam saatlerinde yol kesen bir grup terör örgütü PKK mensubunun başlattığı yol kapatma eylemi nedeniyle Şemdinli halkı tedirginlik yaşıyor. İlçede 5 günden bu yana yaşanan çatışmalarda 6 teröristin öldürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

Yol kapatıp durdurdukları araçlardaki vatandaşlara terör örgütünün propagandasını yapan teröristlerin gasbettikleri bir iş makinesiyle yola hendek kazıp telefon ve internet kablolarını koparması nedeniyle ilçede 5 günden bu yana iletişim sağlanamıyor.

Eylemin ardından yolun açılması için güvenlik güçlerince başlatılan operasyonun devam ettiği ilçede, ellerinde roketatar, uzun namlulu silah, makineli tüfek ve mühimmat bulunan teröristler, mevzilendikleri bölgelerden asker ve polise ateş açıyor.

Bölgede operasyonlarını titizlikle yürüten güvenlik güçleri, ilk günden bu yana vatandaşların can güvenliği için "sokağa çıkmayın" anonsu yapıyor.

Operasyon bölgesinde ve ilçe merkezinde evleri bulunan, yaşanan çatışmalar nedeniyle büyük korku ve panik yaşayan birçok ailenin, çevre köylerdeki akrabalarının yanına gittiği, bu durumu fırsat bilen teröristlerin de terk edilen evlerde mevzilenip güvenlik güçlerine ateş açtığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    gün vurma günüdür şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz. bu bir kurtuluş şavaşıdır. yaşım 52 dir doğuya götürseler seve seve giderim. özel haraketçiler kimi bulduğunuzda kafasına sıkın.
    Cevapla
  • Buğra Hanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar için kimi Kürt, kimi Yezidi, kimi Ermeni, kimi ateist, vs diyor. Yani ne halt oldukları, neyden türedikleri belli değil anlaşılan. Allah(CC), varsa kökleriyle birlikte soylarını soplarını kurutsun...
    Cevapla
  • müslim 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımızın yanlış politikalrı sonucu malesef eşkiya şehre inebildi. bunu itiraf etmek lazım.. Allahın kanun ve nizamını bilen liderler nasip olsun bize.
    Cevapla
  • Çok Şükür 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanının doğru politikaları sayesinde 3 yıldır şehit haberi almıyorduk. ama anlaşılan sen o günleri unutmuşsun ki sanki Türkiye'de ilk defa terör eylemi yapılmış sanıyorsun. eğer doğru eleştiri yapmak istiyorsan bu sorunun çözümü için hiçbir şey yapmayanlardan başlayabilirsin!
    Cevapla
  • Kafkas 8 yıl önce Şikayet Et
    teröristler için evlerini terk etmiş olmasınlar
    Cevapla
  • İbrhm 8 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinize sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de peş peşe yangınlar
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!