Dilipak: MHP intihar etti, harakiri yaptı

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak, MHP'nin koalisyona yanaşmamasıyla ilgili tavrı için "MHP intihar etti, harakiri yaptı" dedi.

Dilipak: MHP intihar etti, harakiri yaptı
Dilipak: MHP intihar etti, harakiri yaptı
GİRİŞ 19.08.2015 16:26 GÜNCELLEME 19.08.2015 16:26
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Dilipak'ın açıklamaları şöyleydi:

"MHP bir anlamda intihar etti, harakiri yaptı. Mantıkla açıklanabilir bir yanı yok. HDP’ye öfke duyuyor ama HDP’yi hükümet ortağı olmaya zorluyor, AK Parti’yi HDP’ye zorluyor. AK Parti tabanı CHP ile koalisyon yapılmasın, MHP bize yakındır diye çok ciddi, samimi ve çok yoğun bir baskı yaptı. O kesimde tamamen bir sükut-u hayal yaşandı, hatta MHP içinde bir takım kişiler AK Parti’nin CHP ile görüşmesine öfke duyuyorlardı, MHP’ye dönünce tamam şimdi dediler, fakat aynı öfke bu defa Bahçeli’ye karşı patlama noktasına geldi.Devlet Bahçeli’nin Ecevit’e gösterdiği anlayışı, yakınlık, sıcaklık, saygının  binde birini Tayyip Erdoğan’a neden göstermediğini açıklaması gerekiyor."

Başkent'te olumsuz sonuçlanan koalisyon görüşmelerinde MHP'nin izlediği politika A Haber'deki Medya Dünyası'nda tartışıldı.

YORUMLAR 20
  • azad 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp lideri resmen yalvardı sayın davutoğluna sunduğu 4 madde hiçde kabul edilmeyecek cinsten değildi saçmalamış ama bu seçimde hdp %15 alır bunu görürüz
    Cevapla
  • yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık etti güzelim memlekete?önce parti diyipte ülkeyi bu hale getiren hangi siyasi olursa olsun kahr olsun aldıkları maaşla baktıkları verem olsun kahr olsunlar?
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin ne mal olduğu ortada. ama peki akparti ne yapıyor her yaptığı şey güzel mi doğru mu? neden eleştirel bakışla yol göstermiyorsunuz.
    Cevapla
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    tabi herşeyi siz iyi biliyorsunuz.
    Cevapla
  • dobra 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet tabii ki biz iyi biliriz. Ne oldu yoksa komplekse mi girdin.
    Cevapla
  • ahmet yor 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP çok ilginç bir parti. İmralıyı kurtaran, Abdullah Gül'ü önünü açan, Meclis Başkanını Ak Partili yapan ve şimdi de HDP li bakan yaptıran ve sonunda belki AK partiyi tekrar ipten alıp tek başına iktidar yapacak olan parti. Yani Türkiye'de bilerek mi bilmiyerek mi yapıyor bilmiyorum ama dengeyi bi şekilde oturtuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço