BBP Genel Başkanı Destici:

"Terör unsuru adına Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir şey bırakmayacaksın"

BBP Genel Başkanı Destici:
BBP Genel Başkanı Destici:
GİRİŞ 19.08.2015 18:37 GÜNCELLEME 19.08.2015 18:37

 BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Terör unsuru adına Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir şey bırakmayacaksın" ifadelerini kullandı.

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır'ın Lice, Hani, Kocaköy ilçeleri kırsalında şehit edilen 4 ve Siirt-Pervari karayolunda şehit edilen 8 asker için başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Yaşanan gelişmelerle ilgili tedbir alınmadığını iddia eden Destici, şunları belirtti:

"Mehmetçiklerimiz, polislerimiz heba ediliyorlar. Ne verirseniz verin, PKK ile müzakere ederseniz, masaya oturursanız, hep daha fazla isteyeceklerini söyledik. Yani bugün özerklik talepleri var, Apo'nun serbest bırakılması talepleri var. Ana dilde eğitim talepleri var. Yarın bunları verdiğiniz zaman ki bunlar verilemez daha fazlasını isteyecekler, ayrı bir devlet isteyeceklerdir. Yapılan saldırılar son bulmalıdır. Ülkeyi yönetenler, sorumluluk makamında bulunanlar artık derslerini alır. Ülkemizin içindeki ve dışındaki bütün PKK kampları yok edilir. Bütün teröristler etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlar devam eder. Bu teröristlere destek veren, sırtını dayayan, yanında duran, sözcülüğünü yapan ve meşrulaştıran bütün yapı ve kişiler de hukuk içerisinde ortadan kaldırılır. Terör unsuru adına Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir şey bırakmayacaksın."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!