Terör protestosunda linç ediliyordu!

Antalya'da terör olaylarına tepki göstermek için HDP il binasına yürümek isteyen grupla polis arasında arbede çıktı.

Terör protestosunda linç ediliyordu!
Terör protestosunda linç ediliyordu!
GİRİŞ 20.08.2015 12:01 GÜNCELLEME 20.08.2015 12:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kapalı Yol'da toplanan bir grup tekbir getirerek HDP Antalya il  binasına yürümek istedi. Polis tarafından yürümelerine izin verilmeyen grup, bina  yakınlarında şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı okudu.

Gruptakiler, İstiklal Marşı okunduğu sırada ayağa kalkmadığını öne sürdükleri bir kişiye tekme ve yumruklarla saldırdı. İsmi açıklanmayan kişi polis tarafından kurtarıldı.

Öte yandan, gruptakilerden birini gözaltına alan polisle grup arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaralanan kimsenin olmadığı olayda, gruptakiler arkadaşlarının serbest bırakılmasının ardından tekbir getirerek dağıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • bunedir 8 yıl önce Şikayet Et
    ne olur antalyayı bu eşkıyalardan temizleyin mezralarına gönderin. bayrak gördükleri araçlara zarar veriyorlar motosikletleri yakıyorlar
    Cevapla
  • el hak 8 yıl önce Şikayet Et
    istiklal marşınamı yoksa provakasyonamı ayağa kalkmadı.Adam belki hasta yolun ortasında istiklal marşı okumak marifetmi ülkenin yönetimine talip olma,vatanı seviyom diye azınlıklara saldırmak ülkeyi sevmek değildir.gözleri çekik diye suçsuz insanlara saldırmak ahmaklıktır.hem müslümanlığı hemde türklüğü kötülemektir.İstediğin kadar istiklal marşı oku davranışlarında edepsizlik-kabadayılık varsa neye yarar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt