Paralel terör örgütü hayali mahkeme kurmuş

Olmayan davada 10 ay hapis ceza alan iş adamı Ahmet Barış Sanal, hayatının mahkeme kapılarında hakkını aramakla geçtiğini söyledi.

Paralel terör örgütü hayali mahkeme kurmuş
Paralel terör örgütü hayali mahkeme kurmuş
GİRİŞ 22.08.2015 14:30 GÜNCELLEME 05.10.2015 11:30

Mersin’de Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullah Gülen örgütü ve Paralel Yapı'yla ilgili bugüne kadarki en kapsamlı iddianameyi hazırladı.

İddianamede FETO üyesi olduğu öne sürülen 66 sanık hakkında 13.07.2015'de kamu davası açıldı. Soruşturma aşamasında 5 emniyet müdürü ve amirinin tutuklandığı davanın ilk duruşması 13 -17 Ekim 2015’te görülecek. Dosyanın 45 müştekisi arasında ünlü işadamları, hâkimler, savcılar, siyasetçiler ve emniyet müdürleri yer alıyor. Savcı, eski emniyet müdürü ve emniyet amirleri Ahmet Şan verdi, Ali İhsan Kaya, Erdal Arı, Erdem Kanmaz ve İbrahim Suat Dağlı ile gazeteci Mehmet Baransu'nun da aralarında bulunduğu 11 kişi hakkında "Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet talebinde bulundu.

Paralel mağduru Barış Sanal hukuk mücadelem devam edecek,Adalete güveniyorum dedi.

 Mersin’de Paralel Terör örgütünün hedefi haline gelen iş adamı Ahmet Barış Sanal, mağduriyetini anlattı,Paralel örgüt çetesi beni yok etmek istedi. 

Mersin de Paralel terör örgütün hedefi haline gelen İş Adamı Ahmet Barış Sanal, yaşa dışı bir terör örgüt çetesine dâhil edilip Adana Özel yetkili 6. ağır ceza mahkemesinde beni hayali olarak yargıladılar.

Bölücü PKK terör örgütüne adam kaçırma çek senet tahsil etme suçlarından 10 ay hapis cezasına çaptırıldı.İş adamı Ahmet      Barış Sanal,  Hakkını arayarak. Bu davadan beraat etti. Ahmet Barış Sanal,  Paralel Terör örgütünün usulsüz dinlemeleri ile kendisine tuzak kurarak hapse attırmak isteyen paralelci Mersin Emniyet Müdürlüğü eski istihbara şube Müdürü ve yardımcılarından aynı zamanda davacı oldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim