Twitter üzerinden karalama örgütü

17-25 Aralık darbe operasyonu sonrası deşifre olan FETÖ, Türkiye'ye karşı 150'den fazla ülkede twitter üzerinden karalama örgütü kurmuş.

Twitter üzerinden karalama örgütü
Twitter üzerinden karalama örgütü
GİRİŞ 23.08.2015 07:18 GÜNCELLEME 23.08.2015 07:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Paralel yapının tüm dünyadaki faaliyetleri hakkında haberlere yer veren resmi siteleri ‘hizmetnews.com’da şoke eden haber!

FETÖ’nün 17 Aralık'ın ardından 150’den fazla ülkede eş zamanlı Türk hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında karalama kampanyaları yaptığını yazan haberde Twitter'da bu kampanyaları hashtag (en çok okunan-tartışılan başlık) haline getirdiklerini ortaya koyuyor. Dershanelerin kapatılması konusunda hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı kampanya yaptıklarını yalanlayan paralel yapı 17 Aralık darbe girişiminin ardından tüm dünyada yaptıklarını şu şekilde anlatıyor: 17 Aralık ertesi hizmet hareketi gönüllüleri takipçilerine yeni trend topic’ler sunarak her gün hashtag yapıyorlar. Hizmet hareketinin bu eylemleri patlama yaptı. Bu patlamada dünyayı sarstı. 

ÖNCE İTİRAZ SONRA İTİRAF

Twitter’in mavi kuş sembolünün Türkiye’de kafese tıkılmak istendiğini belirten haberde Gezi Parkı olayları için şöyle denildi: AK Parti karşıtı olarak ortaya çıkan Gezi Park’ında hep Twitter kullanıldı. Erdoğan’ın dikkatini çektiği için de ‘tehdit’ ilan edildi.

SEÇİMLERDE DE ROL ALMIŞ

Daha önce 17-25 Aralık darbe planı için kullanılan twitter örgütü seçimlerde de aktif rol almış. Son olarak terör olaylarının artmasıyla Türkiye'yi karalayan kampanyalar hız kazanmış.  

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 14
  • ülkü 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimin dogru kimin yalan oldugunu cozemiyoruz bir gozlemci olarak ikisinide inanmiyorum dogrusunu Allah bilir tek duam kim d turkiyemiz yikmaya calisiyorsa turk milletini vatansiz topraksiz birakmak icin igrasiyorsa Allah en kisa zamanda hidayet versin yok hidayet olmayacaklarsa da Kahhar ismi celiliyle kahru perişan etsin insallah Amiiiin
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    duman oldular maske düştü kel göründü....
    Cevapla
  • Dilaver 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahin tokadi daha şiddetlidir iyisi mi akli olan imkani olan ordan kaçar
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin üzerinden asırlardır süren yahudi büyüsü ve esareti çözülüyor..bu anlasin Türk milleti...
    Cevapla
  • Erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru bir tespit
    Cevapla
  • hakan şeker 8 yıl önce Şikayet Et
    Cehenneme kadar yolunuz var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!