Diyarbakır'da askere saldırı: 1 şehit

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde görev dönüşündeki askere bombalı saldırı düzenlendi, 1 asker şehit oldu, 3 asker ise yaralandı.

Diyarbakır'da askere saldırı: 1 şehit
Diyarbakır'da askere saldırı: 1 şehit
GİRİŞ 23.08.2015 11:20 GÜNCELLEME 23.08.2015 11:44
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Kulp-Muş karayolu üzerinde bulunan Hidro Elektrik Santrali (HES) Barajı güvenliğini sağlayan askeri tim sabah erken saatlerde görev değişimi için geri dönerken, teröristler tarafından bombalı saldırıya uğradı.

Saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Bölgeye giden takviye güçler kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlatırken, şehit ve yaralı askerlerin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Şehidin kimliği belli oldu

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde teröristler tarafından düzenlenen bombalı ve uzun namlulu silahlı saldırıda şehit düşen askerin Kırşehir nüfusuna kayıtlı 26 yaşındaki Uzman Çavuş Mehmet Kara olduğu belirtildi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 45
  • Hadim 8 yıl önce Şikayet Et
    TV kanallarimiz yarisma,dizi ve sevki sefayi devam sürdürsün ,her gün sehid haberleri geldikce,Allah CC Böyle nusübetker verir bu millete,cünkü onlarin umrunda degil asker mi ölmüs vatanmi tehlikede.
    Cevapla
  • normal 8 yıl önce Şikayet Et
    Akp nin önceliği pkk yi bitirmek olmazsa daha çok oy kaybeder. Pkk bitmezse akp biter.
    Cevapla
  • SaNCaKTaR 8 yıl önce Şikayet Et
    Toprağım mekanın Cennet olsun. Ailesi sevenleri ve Tüm Türk Milletinin başı sağ olsun. Bende Terörle mücadele de görev almak istiyorum. Yaşı serbest bırakın yaşım 30 böyle gencecik fidanlar bize lazım.
    Cevapla
  • yirmidört 8 yıl önce Şikayet Et
    Bisimit mahlasıyla makale yazan birisi var herkesin makalelerini okumasını tavsiye ediyorum
    Cevapla
  • Goriot_baba 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bu uzman çavuşların özlük haklarında acilen düzenleme yaplimalı baksanıza operasyonlarda en önde giden onlar şehit olanlar onlar tsk içinde ve dışında paralı asker hakaretine maruz kalanlar onlar özlük hakları rezalet olanlar yine onlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tanzanya Cumhurbaşkanı Türkiye'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı