Batı medyasının göremediği PKK’nın iğrenç yüzü

Gözü dönmüş PKK, tehditle kadın ve kızları dağa kaçırıp tecavüz ediyor. Terör örgütüne güzellemesi yapan Batı medya, acı gerçeği göremiyor.

Batı medyasının göremediği PKK’nın iğrenç yüzü
Batı medyasının göremediği PKK’nın iğrenç yüzü
GİRİŞ 23.08.2015 11:21 GÜNCELLEME 23.08.2015 11:46
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Türkiye’deki huzur ortamını saldırılarıyla bozan terör örgütü PKK, polis ve askerleri şehit etmekle yetinmiyor. Bölgenin gelişimini önemli katkı sunacak yatırımları engellemek için barajları, yolları ve köprüleri yakıp yıkan örgüt, şantiyeleri basarak her yeri ateşe veriyor. Bölgedeki gençleri eskisi gibi kandıramayan PKK, genç kızları dağa kaldırarak namuslarını kirletiyor. Konuyla ilgili şok bir açıklama yapan Ağrı Valisi Musa Işın, PKK’nın iğrenç yüzünün bir kez daha görülmesini sağladı.

Basın mensuplarına gündemi değerlendiren Işın, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Bir ilimizde 40’a yakın genç kız dağa kaçırılarak iğfal ediliyor ve siz bu halde ailelerinize dönemezsiniz diyerek orada zorla tutuluyorlar” dedi. Işın, “Kürt köylerini basarak çocuklarını öldüren, Kürtler’in namusuna musallat olan PKK, çocuk ölümlerinin üzerinde ajitasyon ve karalama kampanyası yürütüyor” dedi.

PKK yöneticilerinden Duran Kalkan’ın, reşit olmayan kızları yaşında çocuklarla fotoğrafları örgütün çirkin yüzünü gözler önüne seriyor. 

Dağda 6 bin çocuk var

Çözüm sürecinin işlediği son iki yılda PKK’nın sadece Ağrı’da 147 eylem gerçekleştirdiğine dikkati çeken Vali Işın konuşmasını şöyle sürdürdü: “PKK’nın dağ kadrosunda 6 bin civarında çocuk bulunuyor. Bunların çoğunluğu 15-19 yaş arası. Kürtler’in hakkını savunduğunu iddia eden PKK, şu anda Kürtler’in yaşam haklarını ellerinden alıyor. Kürtler’in hakkını gasp ediyor” dedi.

Oğlunu PKK kaçıran annenin feryadı : Eğer Kürtlük buysa ben Kürt değilim!

Batman’da 6 ay önce oğlu PKK tarafından kaçırılan 9 çocuk annesi Gülcan Kaya, namaz kıldığı camiden ayrıldıktan sonra oğlundan bir daha haber alamadıklarını söyledi.

Kaya, oğlunun önceden Antalya’da turizm sektöründe çalıştığını, kazancıyla aile bütçesine katkı sağladığını ifade ederek, evladının ortadan kaybolmasının ardından yaptığı araştırmalar neticesinde terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını öğrendiklerini kaydetti. Eşinin akciğer kanseri ve maddi durumlarının kötü olduğunu aktaran Kaya, oğlunun kaçırılmasıyla büyük üzüntü yaşadıklarını ve mağdur olduklarını dile getirdi. Acılı anne “Çocukları bomba bağlayıp patlatıyorlar. Oğlumu öldürmeyin. Eğer Kürtlük buysa, ben Kürt değil, Türk’üm.” diye feryat etti.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 16
  • erkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hatirlarmisiniz guneydoguda genc bir kiza ZORLA tecavuz edilmisti bir kac sene once , ne olduydu ozaman kizin ailesi edenleri degil kizi oldurmustu buda tam aynisi iste, haydi namus seref varsa saldirsanizya bu irzdusmanlarina ama yooo kendi gunahsiz cocugunuzu oldurursunuz (IYI DUSUNMEK OKUMAK LAZIM)
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    İt itin kuyruğuna basar mı hiç...
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Mehmetcigim:Vur,Allah askina,Vatan hainlerini vur,Ezan icin,Bayrak icin,Namus icin,Vatan icin vur,affetme vur,herhangi biryerden emir memir bekleme,vurmaz isen,yarin yine silahla kallesce karsina gececek, ne olursun vurrrrrr.....
    Cevapla
  • gurbetci1453 8 yıl önce Şikayet Et
    Batil görevini yapiyor,bizler görevimizi yapiyormuyuz?PKK/HDP vs.nin ne mal oldugunu herkese anlatabiliyormuyuz?Devlete gelince:Türkiyemizin düsmanlarini dünyaya anlatin(anlamazlar,anlamak istemezler ama yine anlatin).Dost/düsman ülke kim bilelim.idamda sart.Bu Vatan hainlerini,hemen indirin!Gazeticeler buluyorda bizmi bulamiyoruz?Cözüm mözüm de yok artik!Kim Maske takarsa, molotof, silah vs. ile güvenlik güclerimize karsi gelirse aninda indirilmeli,af maf yok artik.Leslerinide yakip denize atalim,birilerine teslim etmeyelim.Vatan hainleri:Akilli olun,hepinizin gidecegi yer Cehennemin dibi.Yetkililer: Yeter artik,idam ve OHAL sart.
    Cevapla
  • bilyor 8 yıl önce Şikayet Et
    alçak avrupanın alçak basını zaten biliyor pkk nın sapık olduğunu. ama işlerine geleni yazar sömürgeci basın. amaç Türkiye düşmanı örgütü desteklemektir avrupa için. pkk sapık yöneticilerden oluşan dinsiz, İslam düşmanı bir örgüttüe. Kürt halkı bu kalleş örgütle cihad yapmalıdır. Allah için bu ermeni örgütüyle savaşılmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek