Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili süpriz karar

Kocaeli'de kendisine şiddet uygulayan ve tanınmayacak hale getirene kadar döven kocasını öldüren 29 yaşındaki Damla K., serbest bırakıldı.

Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili süpriz karar
Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili süpriz karar
GİRİŞ 24.08.2015 01:33 GÜNCELLEME 24.08.2015 01:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, geçen Cuma gecesi Körfez İlçesi'nin Tütünçiftlik Güney Mahallesi’nde meydanaz geldi. Pazarcılık yapan 33 yaşındaki Fikret K., sık sık şiddet uyguladığı ileri sürülen eşi Damla K. ile o gece yeniden tartıştı. İddiaya göre tartışma sırasında Fikret K. iki çocuk annesi eşini tekrar dövdü. Genç kadının yüzü, aldığı darbeler nedeniyle tanınmayacak hale geldi. İlerleyen saatlerde ise cinnet getiren Damla K., uyuyan eşinin başına önce piknik tüpüyle vurdu, daha sonra da defalarca bıçaklayarak öldürdü. 
 
Cinayetin ardından Damla K. hazırlıdığı bavulla kaçmak üzere evden çıktığında kayınbiraderi ile karşılaştı. Yengesinin durumundan şüphelenerek eve giren genç, ağabeyinin kanlar içerisindeki cesedini görence hemen polise haber verdi. Ardından yengesi Damla K.'yı yakalayan genç, olay yerine gelen polislere teslim etti.
 
Verdiği ifadelerde, eşinin kendisini uzun süredir dövdüğünü söyleyen Damla K., bugün Körfez Adliyesi'ne sevkedildi. Burada verdiği ifadelerde de kocasının kendisini öldürmekle tehdit ettiğini ve tartışma sırasında yalvarmasına rağmen öldürmek için vurduğunu söyledi. Damla K., dayak olayının sık sık tekrarlandığını, korktukları için komşuların ve yakınlarının da müdahale edemediğini ve artık dayanacak gücü kalmadığını da belirtti. Komşularının da aynı şekilde ifade verdiği Damla K., tutuksuz yargılanmak koşuluyla serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • UYGAR 8 yıl önce Şikayet Et
    işte adalet...
    Cevapla
  • oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    tam osmanlı kararı
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    serbest bırakılması doğru bir karardır
    Cevapla
  • sadık 8 yıl önce Şikayet Et
    çok yerinde bir karar... şimdi eşine zulmedenler düşünsün...
    Cevapla
  • İşte bu 8 yıl önce Şikayet Et
    Adalet diye buna derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı