Muş’ta trafik kazası: 2 asker şehit

Muş'ta içerisinde 3 uzman erbaşın bulunduğu sivil plakalı aracın yaptığı kaza sonucu 2 askerimiz şehit, bir askerimiz ise yaralandı.

Muş’ta trafik kazası: 2 asker şehit
Muş’ta trafik kazası: 2 asker şehit
GİRİŞ 28.08.2015 00:41 GÜNCELLEME 28.08.2015 00:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza bugün saat 19.30 sıralarında Muş-Bingöl Karayolunun 15'inci kilometresindeki Köykent mevkinde meydana geldi. Muş'ta görevli uzman erbaşların içerisinde bulunduğu 46 F 6343 plakalı özel otomobil, henüz belirlenemeyen sürücüsünün bir anlık dikkatsizliği sonucu yoldan çıktı.

Şarampole yuvarlanan ve taklalar atarak yaklaşık 200 metre yuvarlanan otomobil, demir yığını haline dönüştü. Kazada otomobilde bulunan uzman erbaşlardan Hüseyin Özdemir ve Orçun Yılmaz olay yerinde şehit düşerken, Ali Akkoç ağır yaralandı. Yaralı Akkoç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme yaparken, kazaya ilgili soruşturma başlatıldı.Kaza nedeniyle Muş-Bingöl Karayolu'nda trafik bir süre aksadı. 

YORUMLAR 3
  • Fani 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah (cc) rahmet eylesin Geride kalanlara sabır versin
    Cevapla
  • alii 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Malazgirt 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok süratliymiş demekki o yollar çok virajlıdır duble yol olmasına rağmen kaza riski hız oldugundan dolayı çok yüksek ALLAH rahmet eylesin ailelerine sabır versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...