Erdoğan ailesine karşı kirli işbirliği

Avrupa’nın emriyle Türkiye’yi terörle ilişkilendirmeye çalışanlar Sümeyye Erdoğan’a yönelik son iftiralarıyla ahlaksızlıkta sınır tanımadı.

Erdoğan ailesine karşı kirli işbirliği
Erdoğan ailesine karşı kirli işbirliği
GİRİŞ 28.08.2015 08:50 GÜNCELLEME 28.08.2015 08:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avrupa ülkelerinin IŞİD'e desteği ve Almanya'nın PKK ile açık işbirliğine rağmen Türkiye'yi IŞİD üzerinden terörle ilişkilendirme amaçlı algı operasyonu yürütenler iftiraların boyutunu ahlaksızlığa kadar götürdü. Hem terör hareketleri hem parelel yapıyla omuz omuza çalışan CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın başını çektiği ahlaksız kampanyaya önerge kılıfıyla TBMM de alet edildi. Hayasızlığa haber değeri atfeden destekçi medya ise ahlaksız iftiraların motoru oldu. Sümeyye Erdoğan'a yönelik son iftira kampanyası Türkiye'yi IŞİD üzerinden terörle ilgili gösterme çabalarındaki ahlaksızlığın zirvesi oldu.

Almanya'da yaşayan ve psikolojik sorunları nedeniyle raporlu ortaya çıkan bir meczubun zırvalarını gündeme taşıyan süreç cami protestolarına, LGBT'lilere ve insanların mahremini dinleyen cemaat polislerine desteğiyle tanınan Tanal'ın verdiği önerge ile başladı. Hayasız zırvayı gündeme 'önerge' kılıfıyla gündeme taşıyan Tanal'ın motoru ise hayasızlığı haber kılıfıyla yaymaya çalışan Bülent Keneş'in de aralarında olduğu paralel medyanın yöneticileri ile sol görüşlü yayın organları oldu. Bu kesimlerin sözde IŞİD emiri olduğunu iddia eden bir ruh hastası ile işbirliği yapmaları ve adeta IŞİD propagandasına soyunmaları da gözlerden kaçmadı.

İTİBAR SUİKASTLERİNE KARŞI TWITTER DUYARSIZ

Gezi ve 17 Aralık darbe girişimlerinden bu yana başta Erdoğan ve ailesi ile hükümete yönelik ahlaksız kampanyaların çıkış noktası olan Twitter yönetiminin duyarsız tavrı da dikkat çekici bulundu. Ahlaksız iftiraların ve hakaretin kaldırılma taleplerini görmezden gelen Twitter, adeta iftiraların ortağı oldu. İçerik kaldırılmasına ilişkin mahkeme kararlarının büyük bölümününü uygulamadığı belirtilen Twitter, Türkiye'de vergi vermemek için ofis açmamakta direnmeye devam ediyor. Twitter, mahkeme kararlarını umursamayarak çirkinliklere ve terör propagandasına adeta çanak tutuyor.

FETÖ-CHP-PKK-TWITTER ORTAKLIĞI

İftira kampanyasına FETÖ, CHP ve Twitter arasında kirli ittifak yapıldığının açıkça görüldüğünü ifade eden AK Parti çevreleri Türkiye'nin IŞİD'i desteklediği yalanını yayanların aslında IŞİD propagandasından başka bir şey yapmadıklarına dikkat çekiyor. IŞİD'in paylaşımlarını, haberlerini Türkiye ile ilişkilendirmeye çalışarak örgütün propagandasına yardımcı olan siyaset ve medya çetelerinin derdinin IŞİD'e gerçekten karşı çıkmak değil, IŞİD gibi bir propaganda aracı üzerinden Türkiye'ye karşı operasyon yapmak olduğuna dikkat çekiliyor.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Itibar suikastı mi dedi birisi ahaberde sabah gazetesi yazarları Cemil Barlas ve Latif Erdoğan'ın Meral Akşenere yönelik itibar suikastı yapılırken Sesiniz çıkmıyordu 2011secimlernde mhplilere yönelik itibar suikastlarını balandirarak köşelerinde medyalarinda işleyen itibar suikastcilari kimlerdir acaba
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    nankör olma bu kadar mhp'li vatandaş.meral akşenere'e de,daha önceki mhp lilere de,kaset komplosuna kurban giden baykal'a da en büyük desteği sayın erdoğan vermedi mi devletin en zirvesinde yer alan biri olarak?daha ötesi var mı,neyi anlatıyorsun hala?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?