Celal Yılmaz hakkında 18 yıl hapis isteniyor

Emniyet müdür yardımcısı Celal Yılmaz hakkında iddianame hazırlandı.

Celal Yılmaz hakkında 18 yıl hapis isteniyor
Celal Yılmaz hakkında 18 yıl hapis isteniyor
GİRİŞ 28.08.2015 15:56 GÜNCELLEME 28.08.2015 17:40
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Yolda tartışığı motorsiklet sürücüsünü öldüren Emniyet müdür yardımcısı Celal Yılmaz hakkında "Haksız tahrik altında adam öldürmek" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. 

12 YILDAN 18 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İstanbul Halkalı'da tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu, 3 kurşunla vurarak öldürdüğü geerkçesiyle tutuklanan, itiraz üzerine 8 gün sonra tahliye edilen Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz'a dava açıldı. Yılmaz için, haksız tahrik altında kasten öldürmek suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

24 AĞUSTOS'TA TAHLİYE EDİLMİŞTİ

16 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda, Eski Özel Harekatçı, 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden Celal Yılmaz, trafikte tartıştıktan sonra kendisini takip eden motosikletli 32 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu'nu Halkalı Polis Lojmanı'nın girişinde vurarak öldürmüştü. Olayın ardından 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp silahıyla teslim olan Yılmaz, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemece tutuklanmıştı. Yılmaz, öldürdüğü gencin kendisine silah çektiğini ve meşru müdafadan silahını kullandığını iddia etmişti. Ölen gencin yakınları ise Celal Yılmaz'ın, öldürmek amacıyla ateş ettiğini, bu durumun meşru müdafa sokulamayacağını öne sürmüştü. Yılmaz, avukatının itirazı üzerine 24 Ağustos tarihinde tahliye edilmişti.

YORUMLAR 45
  • adam y 8 yıl önce Şikayet Et
    adam beni öldürmek için gelecek. sonuç 18 yıl ? adalet?
    Cevapla
  • Vatandaş Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Polis haklıydı Yazık olmuş adama.18 yıl dile kolay. Ölürmüsün, öldürürmüsün kıskacı bu işte
    Cevapla
  • hak 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum
    Cevapla
  • R@M@Z@N 8 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin. Eğer polis memuru öldürülmüş olsaydı sebebi tayyip diye ortalığı feryat figana verirdiniz. Polisin vur yetkisi niye yok diye hükümeti suclardiniz. Vurulan zanlı hak etmiş.
    Cevapla
  • Fadil 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar lütfen iyi düsünelim, eline silah almis bir insan silahini Emniyet Müdürlerin gözü önünde dolduruyor ve adamlara posta koyuyor. Bu kisi terörist olabilir, pisikopat olabilir her ne olursa olsun, o silah dogrultuldugu takdirde kan akacak veya bir hayat son bulacak. Icinde bulundugumu terör olaylari nedeni ile polis zaten diken üstünde. Polisi savunacagimiz yerde yanlis zamanda yanlis yerde yanlis bir hareket yapan adami savunuyoruz. Hak bumudur.
    Cevapla
  • Tamer 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu emniyet müdürüne ceza verirsen,yarın polise,askere silah çekeni devlet niye vurmuyor dersen o zaman bende derim ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.müdür burada haklı adam kurusıkı bilen olsa silah cekmis.vur gitsin.aynısı sana olsa ne yapardın acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor