Yeni kadınlar plajı hizmete açıldı

BURSA Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi Kurşunlu Mahallesi'nde yapımını tamamladığı kadınlar plajını bugün törenle açtı.

Yeni kadınlar plajı hizmete açıldı
Yeni kadınlar plajı hizmete açıldı
GİRİŞ 29.08.2015 20:10 GÜNCELLEME 29.08.2015 20:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Recep Altepe, kadınlar plajını ilçede yaşayan kadınların talebi üzerine açıldığını söyledi.

Kurşunlu Mahallesi'nde yapımına üç ay önce başlanan kadınlar plajı bugün Gemlik Kaymakamı Musatfa Altıntaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ında katıldığı törenle hizmete girdi. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, fiziki olarak dışarıdan görülmesi mümkün olmayan bir alanda yapılan plajda, kadınların gönül rahatlığıyla denizden faydalanabileceklerini söyledi.  Altepe, "Şehrin ekonomisine değer katacak her yerde her konuda çalışıyoruz. Bursa'nın her alanda gelişimiyle örnek oluyoruz. Sahillerin düzenlenmesi de artık Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştiriliyor" dedi.

Törende konuşan Gemlik Kaymakamı Mustafa Altıntaş da turizme katkılarından ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • giresunlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Heryerden boyle fotograf cekilebiliyorsa sikinti var demektir
    Cevapla
  • Acaba? 8 yıl önce Şikayet Et
    biraz geç olmadı mı? yaz mevsimi bitti. zaten memlekette hep işler böyle tuhaf olur..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!