Bahçeli Anıtkabir'deki törene katılmadı

Anıtkabir'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı törenine Cumhurbaşkanı, Başbakan ve yeni kabine ile CHP lideri Kılıçdaroğlu katıldı.

Bahçeli Anıtkabir'deki törene katılmadı
Bahçeli Anıtkabir'deki törene katılmadı
GİRİŞ 30.08.2015 10:08 GÜNCELLEME 30.08.2015 13:27
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla ilk tören Anıtkabir'de düzenlendi. Anıtkabir'de protokoldeki tek olmayan isim MHP lideri Bahçeli'ydi. 

Tören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan, Tuğrul Türkeş, yüksek yargı kurumu başkanları, Geçici Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanları ve diğer devlet erkanının Aslanlı Yol'dan yürüyüşüyle başladı.

Büyük Zafer'in 93. yıldönümü / Galeri

MHP grubundan bağımsız olarak AK Parti'nin teklifini kabul ederek bakan olan MHP'li Tuğrul Türkeş de  Başbakan Yardımcısı olarak Anıtkabir'deki törende hazır bulundu. Geçtiğimiz yıl da Anıtkabir'deki törene katılmayan MHP lideri Devlet Bahçeli ise yine törende yoktu. Başbakan Davutoğlu ile anamuhalefet lideri Kılıçdaroğlu'nun yan yana olması dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk'ün mozolesine, üzerinde ay yıldız motifleri bulunan çelenk bırakmasının ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkomutan sıfatıyla tebrikleri kabul etmeye başladı.

YORUMLAR 57
  • BOS ISLER 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi yapmis katilipta ne olacak fakir fukara nin karni mi doyacak bu torenin kime nefaydasi var biri bana saptirmadan soylesin fakir olan biri bunu bana soylesin karni tok olan degil varmi karni ac fakir aciklasin
    Cevapla
  • yanlız kurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden sonra tamamen olmucak İnşaallah
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçeliye zaten gerek yok
    Cevapla
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    katılmak zorunda mı?
    Cevapla
  • fenerbahce1907 8 yıl önce Şikayet Et
    katılmak zorunda tabi nasıl bir ülkücüdür. Bahçeli ülkücü felan değil
    Cevapla
  • belcikadan 8 yıl önce Şikayet Et
    bu bahceli gercekten milliyecimi acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!