Valilik açıkladı: Ekmek almaya gidiyordu

Diyarbakır'da Silvan baraj yolundaki PKK'nın döşediği patlayıcının patlamasıyla ölen 12 yaşındaki çocuğun ekmek almaya gittiği öğrenildi.

Valilik açıkladı: Ekmek almaya gidiyordu
Valilik açıkladı: Ekmek almaya gidiyordu
GİRİŞ 30.08.2015 17:26 GÜNCELLEME 30.08.2015 17:28
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde meydana gelen patlamada 12 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı. PKK'nın döşediği patlayıcının patlamasıyla parçalanarak hayatını kaybeden çocuğun ekmek almaya gittiği bildirildi.

VALİLİK: ÖLEN 12 YAŞINDAKİ ÇOCUK EKMEK ALMAYA GİDİYORDU

Diyarbakır Valiliği'nin açıklamasında olayla ilgili şu bilgiler verildi:

"30.08.2015 Pazar günü sabah saat 10.00 sularında, Diyarbakır Silvan ilçesinde Baraj bölgesinin emniyetini sağlayan jandarmaların Ferudun Mahallesinden ilçeye girdikten sonra, bölücü Terör örgütü mensuplarınca taşların arasına yerleştirilen el yapımı patlayıcının askeri aracın geçişinden sonra ilçe merkezinde infilak ettirilmesi sonucunda, fırına ekmek almaya gitmekte olduğu öğrenilen 12 yaşında bir çocuk hayatını kaybetmiş, 1 vatandaşımız yaralanmıştır. Olayın faillerinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    de hadi hümanist kılıklı teröristler,de hadi parelelciler tek kelime edin yahu,ama edemezsiniz niyemi siz bilirsiniz nedenini!
    Cevapla
  • Necmettin 8 yıl önce Şikayet Et
    Berkin teröristi molotof atarken ekmek desiniz sokakları yakıp yıktınız alın size gerçwktende ekmek almaya giden biri ekran soytarıları pkk yı lanetlesenşye
    Cevapla
  • Hakan54 8 yıl önce Şikayet Et
    Tarık Akan, Halit Ergenç ve nice gezi zihniyetliler, neredesiniz.
    Cevapla
  • sessiz çığlık 8 yıl önce Şikayet Et
    Kürt düşmanı PKK ve işbirlikçi dinsizler.lollipopçu solcular nerede acaba.
    Cevapla
  • KÖKSAL AKIN 8 yıl önce Şikayet Et
    katiller için ha çocuk, ha büyük, ha türt, ha kürt ne fark var ki, ALLAH ŞAHİDİM OLSUN Kİ TEK ÖLDÜRMEYECEKLERİNİ BİLDİĞİM TEK ŞEY ERMENİ VATANDAŞI olacağıdır, burada yazı yazan bir çok kişi ermeni yazılarını bir incelesin demirtaşın dediği gibi " ermeni kardeşlerim sizin tanımadığınızı ve bizim evlatlarımız yani sizlerin torunlarını çok yakında tanışacaklar" şimdi MAL OLMAYA DEVAM EDECEKLER HALA KENDİ GÜCÜNÜ BİLMDEN BUNLARA DA MI SEYİRCİ KALACAKSIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı