Iğdır’dan acı haber: 1 polis şehit!

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesindeki çatışmada yaralanan polis memuru şehit oldu.

Iğdır’dan acı haber: 1 polis şehit!
Iğdır’dan acı haber: 1 polis şehit!
GİRİŞ 01.09.2015 10:09 GÜNCELLEME 01.09.2015 10:37
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Karakoyunlu ilçesindeki bir pastaneye gelen iki PKK'lı teröristi gören bir kişi, durumu polise bildirdi. Bölgeye gelen polisler, çıkışta iki PKK’lıya ‘teslim ol’ çağrısında bulundu. Bunun üzerine çıkan çatışmada bir polis memuru şehit oldu. Çatışmada 1 terörist de yaralı olarak yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, diğer PKK’lının peşine düşüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • malik 8 yıl önce Şikayet Et
    adamı delirtmeyin yaa ne olur şehit haberleri vermeyin artık elimizden bi haltda gelmiyor bari sinir olmayalım
    Cevapla
  • yahya savaşer 8 yıl önce Şikayet Et
    terörist tel açıyor pusu kuruyor insansız hava aracı gidip önden kol açan etmiyor vah polisim benim ana kuzusu toprağa düşüyor evinde bir sela vali çıkar yarın keşke ben şehit olsaydım gazelleri hergün aynı senaryo müslümanlık için şehitlik mertebesi kutsal sayılmasaydı müslüman Türkleri nasıl avutacaklardı merak ediyorum.
    Cevapla
  • MİSAFİR 8 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman Türk derken neden böyle ayrıştırıcı bir dil kullanıyorsun? İki millet vardır, müslüman milleti ve küfür milleti. Müslüman olmuşsun ama müslümanlığın ne gerektirdiğini anlamamışsın.
    Cevapla
  • ****** 8 yıl önce Şikayet Et
    ığdır'da acı haber kime acı haber? ailesinden başkasını yakmaz bu acı gerisi için 3 saniye için cız 3 dk.sonra unutur gider halkın gazı alınır şehidin adı ara sokağa yazılır unutulur gider.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröristleri destekleyen Basın TERÖR mensupları ve Medya terör örgütü olduğu sürece barış sürece olması mümkün değildir. Bu kökü kurutmak kazım.
    Cevapla
  • avşar 8 yıl önce Şikayet Et
    habere bak!pkk şehre inmiş,uyanın da balığa gidelim. muhalefet bas bas bağırırken pkk şehre indi güçlendi diye hepiniz üç maymun oynuyodunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'