PKK, Batman'da polis aracını taradı!

Batman'da PKK'lılar sivil polis ekibine ateş açtı, 1 komiser ile 1 polis yaralandı.

PKK, Batman'da polis aracını taradı!
PKK, Batman'da polis aracını taradı!
GİRİŞ 01.09.2015 16:57 GÜNCELLEME 01.09.2015 17:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Kentin, Hasankeyf yolu üzerinde bulunan Dolum Caddesi üzerinde görev yapan sivil polislerin bulunduğu otomobile  saat 15.45 sıralarında PKK'lıların otomatik silahlarla ateş açtı. Harekat halindeki otomobilde bulunan Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli komiser ile polis yaralandı. 

Henüz kimlikleri açıklanmayan yaralılardan Batman Bölge Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, komiserin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Güvenlik güçleri saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    İDAM gelmeden bitmez iran ın yaptığı yapamıyoruz isyana kalkışan herkesi İDAM edeceksin heleki çatışmaya girip askerimi polisime kıyanları lime lime edeceksin bu kladarıda yeter artık istedikleri heryerde saldırıyor vuruyor kaçıyorlar ama bizim paralel yapı gibi daha büyük sorunumuz var pkk ile uğraşmaya yok etmeye sıra gelmiyor bu kadar olaydan sonra çözüm sürecini başlatırsa akp bu ülkeye en büyük ihaneti yapmış olur hainler resmen savaş açmış biz daha eli silahlı hainlere operasyon izni alamıyoruz yok teslim ol saçmalığına tutulmuşuz isyan edene demokrasi olmaz abd de değil silah çıplak elle polise saldırsan kafana sıkıyorlar vatandaş şefkat ama hainlere zerre kadar merhamet olamaz
    Cevapla
  • Atakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini oldurun.maske takan.pkk li diye bilinen kim varsa oldurun.
    Cevapla
  • batmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende Kürdüm ve 15 dk once olay yerinin ordan gectim yerdeki polis silahlari görünce gözlerim doldu:( bunu yapan ve yaptiranlarin allah evlerini başlarına yiksin bunlar kürt olamaz müslüman degil bunlar insan kendi vatandaşına silah sikarmi.
    Cevapla
  • Can TAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Terör heryerde, meclisten başlayın kazımaya, sonra imralıya, asın, sallandırın, ya da bırakın kaçsın, halk versin cezasını.
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bu polislerin ordan geçeceğinin istihbaratını veren parelel ciler temizlenmeden olmaz-kim ne derse desin ev ev arama yapıp bölgede silahlar toplanmalıdır ve fişlenmelidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler