Hakkari'de hain saldırı: 1 şehit

Hakkari Şemdinli'de terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda 1 asker şehit oldu.

Hakkari'de hain saldırı: 1 şehit
Hakkari'de hain saldırı: 1 şehit
GİRİŞ 02.09.2015 10:55 GÜNCELLEME 02.09.2015 12:37
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TSK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"02 Eylül 2015 tarihinde saat 07.05'de Hakkâri / Şemdinli–Tekeli yolunda yol araması yapan unsurlarımızı himaye etmek maksadıyla operasyon icra eden birliklerimize, Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunulmuştur.

1 ASKER ŞEHİT

Birliklerimiz derhal saldırıya karşılık vermiş, ancak çıkan çatışmada Kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, Kahraman iki silah arkadaşımız ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralılar, derhal helikopter ile hastaneye tahliye edilmişlerdir.

HELİKOPTERLERLE BÜYÜK OPERASYON BAŞLADI

Bölgeye iki adet F-16 uçağı sevk edilmiş olup, Bölücü Terör Örgütüne ait Doçka mevziileri imha edilmiştir. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler ile operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Mustafa ALTUN 8 yıl önce Şikayet Et
    şehitler gelmeden yapin bu operasyonuda analarin yuregine kor düşmeden. istihbarat ve insansız iha ne fune duruyor.
    Cevapla
  • Birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah, alçaklara ve kalleşlere karşı, güvenlik güçlerimizi verdiği mücadelede muvaffak kılsın. Şehidimize Allah rahmet eylesin. Onlar bizim medarı iftiharımız. Vatanı ve milleti için canlarını veren bu yiğitlere vefa borcumuz vardır. Her fert, ülkemizin selameti ve gelişmesi için çaba sarfetmelidir. Bu vatan için bir çalışıyorsak, iki çalışalım, hainleri sadece ödül için değil, selametimiz için de ihbar edelim. Yitip giden canların uğruna savaştığı bu vatanı, hak ettiği yere getirelim. Hepimiz şehitlerimize borçluyuz.
    Cevapla
  • NÜSRET SİİRT 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah peygamber efendimize komşu olursun ey şehit
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Nefes aldırmayın Vatan hayinleri.Rabbim hep sizinle olsun.Şehidimizin ailesine Rabbim sabır ihsan etsin.
    Cevapla
  • canserkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tüm intikallerde radar,hava (uçak,iha,helikopter) üstünlüğü değerlendirilip,artık av değil hep avcı konumunda olmalıyız,ALLAH cc Tüm güvenlik güçlerimize ,(görünür ve görünmez)tecellisi ile yardım eylesin .
    Cevapla
  • Mustafa ALTUN 8 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum. selam ve dualar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı