PKK'dan eş zamanlı saldırı

Terör örgütü PKK, Diyarbakır’ın Dicle ilçesindeki emniyet, adliye ve özel harekat gözetleme kulübesine eş zamanlı saldırı düzenledi.

PKK'dan eş zamanlı saldırı
PKK'dan eş zamanlı saldırı
GİRİŞ 02.09.2015 23:51 GÜNCELLEME 03.09.2015 00:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK tarafından, Diyarbakır’ın Dicle ilçesindeki emniyet, adliye ve özel harekat gözetleme kulübesine eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, havanın kararması ile birlikte kırsal alanda ilçeye inen PKK’lılar, Üçyol mevkiinde bulunan adliye binası, bitişiğindeki İlçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçenin hakim noktası olarak bilinen Ziyarettepe’deki özel harekat gözetleme kulesine eş zamanlı saldırı düzenledi. Uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıya, güvenlik güçlenin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. PKK’lılar, bir süre devam eden çatışmanın ardından karanlıktan faydalanarak kaçtı. Kırsal alana kaçan PKK’lıların yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyon nedeniyle bölgeye çok sayıda asker ve polis sevk edildi.

YORUMLAR 1
  • silahsızlandırın 8 yıl önce Şikayet Et
    Kaç tanesi mezara gitti, diğer pkklılar da mezara gidecek. Bu insanlık da değil, şehitlik de değil, kahramanlık da değil. Pkk sadece kendini öldürtür. Bütün yaptıkları bu. Pkk silah bıraksın, bırakmazsa daha da sert tedbirler gelir. Kalanların hepsini çok kısa sürede mezara gönderirler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı