Ertuğrul Özkök’e katil soruşturması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı minik Suriyeli’nin katili olmakla itham eden Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı.

Ertuğrul Özkök’e katil soruşturması
Ertuğrul Özkök’e katil soruşturması
GİRİŞ 03.09.2015 15:06 GÜNCELLEME 03.09.2015 15:14
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Uluslararası basın kıyıya vuran çocuk cesetini ekranlarına ve sayfalarına taşıyarak ülkelerini mültecilerle ilgili çalışmalara hız vermeleri yönünde çağrıda bulunurken, Türkiye'nin ardı ardına açtığı kampları ve harcanan milyarlarca doları görmeyen Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök ise, cansız çocuk bedeni üzerinden her fırsatta olduğu gibi yine Cumhurbaşkan'ı Erdoğan'ı vurmaya çalışmasına karşı Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

CUMHURBAŞKANINA HAKARET SUÇU

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Hürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök'ün bugünkü yazısını Türk Ceza Kanunu'nun 299. Maddesinde düzenlenen Cumhurbaşkanına hakaret suçu içerdiği gerekçesiyle soruşturma konusu yaptı.

"BU ÇOCUĞUN KATİLİ SENSİN"

''Utan Ey Büyük Adam'' başlıklı yazıda ile Özkök, Erdoğan'ı minik Suriyeli'nin katli olmakla dahi suçluyor. Özkök, "Gevşet biraz Rabia selamıyla takallüs etmiş parmaklarını...Kara siyasetinin sıktığı yumruğunu aç, o eller duaya kalksın biraz... Bak arkadaş bu çocuğun katili sensin" ifadelerini kullanıyor.

YORUMLAR 107
  • ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    esed zulmune destek verenlerin abdnin muslumanlari birbirine dusuren politiklarinin eseridir bu
    Cevapla
  • Yusuf Kılıçdere 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey devrin ebu cehili Allah'ın laneti üzerine olsun Demekki gidilen yol ne kadar doğru ki böyle cehalet babaları bu devirde de ortaya çıkıyor...
    Cevapla
  • isimsiz kahraman 8 yıl önce Şikayet Et
    cok bile beklediniz..adam tatile cikiyormus.yakalayin da gorelim hadi..
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    bugun bır gaztecı parcası 40 mılıyon halkın sectıgı baskana kafa tutarsa elınde on kısı olsa dıktatorluk ıster krndı halkını devletını huurk karalayan dunyada bır tek oda turk medyası madem batı avrupa guzel turkıyı bırak gıt oraya asıl bunları cezası ıdam
    Cevapla
  • arslan 8 yıl önce Şikayet Et
    özkök,hiçsin.hiçbirzamanda hiçbirşey olamıyacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer