Dünyayı ayağa kaldıran faciaya 4 gözaltı

Bodrum'da 12 kişinin öldüğü çocukların cansız bedenlerinin kıyıya vurduğu olayda 4 kişi gözaltına alındı.

Dünyayı ayağa kaldıran faciaya 4 gözaltı
Dünyayı ayağa kaldıran faciaya 4 gözaltı
GİRİŞ 03.09.2015 15:42 GÜNCELLEME 03.09.2015 16:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde aralarında 3 yaşındaki Aylan Kurdi'nin de bulunduğu 12 kişinin öldüğü faciayla ilgili organizatör olduğu ileri sürülen Suriye uyruklu dört kişi gözaltına alındı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, dün akşam saatlerinde sekizi çocuk 12 kişinin öldüğü faciayla ilgili organizatör olduğu iddiasıyla Suriye uyruklu dört kişiyi gözaltına aldı. Biri tekne kaptanı olan şüphelilerin sorgularının sürdüğü, işlemlerinin ardından 'Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep vermek' ve 'Göçmen kaçakçılığı suçlaması'yla adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İNSAN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Öte yandan ekipler; göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışma sonucu geçen salı günü Gümbet sahilinde operasyon düzenledi. Kaçakların denize açıldığı bölgede biri Suriyeli O.E. (34), M.A. (41), B.A. (30), İ.C. (39) adlı dört kişi gözaltına alındı. Zanlılar, bugün adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • uyarı 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsan tacirleri terörist muamelesi görmeli
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun o insanlara boş umut verip kandırıp ölüme sürükleyenlere...yazıklar olsun o insanları evlerini terk etmek zorunda bırakanlara...o çocuğun ruhu sizi rahat bırakmasın...kendi vicdanınız sizi rahat bırakmasın...
    Cevapla
  • bayram bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    nerdesiniz insan hakları,hayvan hakları,ağaç hakları koruyucuları ve onların arkasında giden bir gurup cahil insan nerdesiniz.bunlar insan değilmi.sadece işinize gelen şeyler için ayaklanıyorsunuz.din veya ırk adına savaşanlar burda mahsum cocukların sucu ne vijdan vijdan.....
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Yavrular direk olarak şehid makamıyla cennete gittiler. Ana babaları da imanlıysa şehid olarak cennete girecekler inşaallah.
    Cevapla
  • Cahit Mucahit 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu leş kargalarını assalar bile o küçücğk bedenleri geri getirebilirler mi? Caydırıcı cezalar şart...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!