Ekşi Sözlük yazarları resmen insanlıktan çıktı!

Ekşi Sözlük yazarları, tüm dünyayı yasa boğan boğularak ölen Suriyeli bebek hakkında iğrenç yorumlarda bulundu.

Ekşi Sözlük yazarları resmen insanlıktan çıktı!
Ekşi Sözlük yazarları resmen insanlıktan çıktı!
GİRİŞ 03.09.2015 21:40 GÜNCELLEME 04.09.2015 09:45
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Yunanistan'a geçmek isterken Suriyeli göçmenleri taşıyan bot dün Ege Denizi'nde battı. Yaşanan felakette 8'i çocuk, 12 kişi hayatını kaybetti. 

Ekşi Sözlük yazarları tüm dünyayı sarsan Suriye bebeğin görüntülerine dair açtığı başlık altındaki entry'leriyle iğrenç paylaşımlarda bulundular.

"... ÖLMESİ İYİ OLMUŞ"

Ekşi Sözlük yazarı Denizde boğulduktan sonra dalgaların kıyıya vurduğu bebek hakkında "Irkçı değilim ama ölmesi daha iyi oldu... Kıyıya vurmasaydı dilenip parka s*çakcaktı... Karıma kızıma tecavüz edecekti. Irkçı değilim ama ölmesi iyi olmuş." şeklinde insanlığa sığmayan bir yorum yaptı.

Bir diğer sözlük yazarı ise "Sakin, sessiz Ege kıyılarına yerleşme hayalimizin içine s...n durum. Her yer Suriyeli doldu". yorumu yaptı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 125
  • ne diyeyim 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar alabildiğine yozlaşmış.Edep zaten olması gerekirken üstün özellik haline gelmiş.Kendinden büyük amca dayıya bile edep özel bir özellik olmuş memlekette.İnsanlık desen sadece dillerde hutbelerde anlatılan kitaplarda yazılan insanlar sadece kabristanlarda.Hiç bir şey yolunca değil hem dünyada hem ülkemde.Kızacaksınız ama suriyeden falan yerden kaçan mültecinin falan yerde acı çeken müslüman bile umrunda değil insanlar acıda bile kendini düşünür olmuş ne başkasının acısına odaklanma ne başkasının derdi ile dertlenme var özetle bu ümmet bitmiş abi 5-10 tane direk kalmış ayakta toplum içinde nadide insan onlarada gelen yükleniyor giden yükleniyor :).
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    eksi sozluk tekilerin hepsi ermeni bunlar sadece turkce bildikleri icin bole konusuyorlar yani normal bir durum cunku ermenisi yahudisi hristiyani ateisti ne var ne yok bu sitede
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    beyin nakli varsa, o yazarlarda uygulanmalı. oluyorsa, vicdan naklide lazım bunlara
    Cevapla
  • ceren 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sözlüğe ve yazarlarına inceleme başlatılsın hepsi kominist zaten
    Cevapla
  • ömer abi 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah böylece bizi dener! Herkes kalbindeki, dilindekini gizleyemeyecek. Allah'tan uzaklaşan, insanlıktan da uzaklaşır, bilene öğüttür. Bilmeyene söylenecek söz kalmamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?