Askerlik şubesine roketatarlı saldırı

Bitlis'in Tatvan İlçesi'nde PKK'lılar Asker Alma Dairesi Başkanlığı ve Tatvan Askerlik Şubesi'ne roketatarlı saldırı düzenledi.

Askerlik şubesine roketatarlı saldırı
Askerlik şubesine roketatarlı saldırı
GİRİŞ 04.09.2015 22:17 GÜNCELLEME 04.09.2015 22:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir grup PKK'lı tarafından bu akşam saat 20.45 sıralarında Tatvan ilçesi Hidayet Mahallesi Lise Caddesinde bulunan Tatvan Asker Alma Dairesi Başkanlığı ve Tatvan Askerlik Şubesi'ne eş zamanlı roketatarlarla saldrı yapıldı. Askerlerin karşılık vermesiyle olay yerinden kaçan PKK’lılar karanlıktan faydalanarak mahalle aralarında izlerini kaybettirdiler. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevkedilerek PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı. İlk belirlemelere göre saldırıda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.
 

YORUMLAR 4
  • ordulu 8 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet ve tsk taktik değiştirse ;) acıklamayı malesef yapamıyacağim ! Bir düşünseler belki aklına iyi fikir olarak gelir. Onlar gibi hareket etsinler ama biraz farklı ;)
    Cevapla
  • YÜKSEL 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere de biz karanlıktan yararlanıp yakalayalım. Bu gibi haberler çok üzücü. Sanki asker polis karanlık eğitimi almamış gibi bir izlenim uyanıyor kamuoyunda...
    Cevapla
  • Ala 8 yıl önce Şikayet Et
    O kadar imkanımız var nasıl kaçıyor bunlar
    Cevapla
  • aynur 8 yıl önce Şikayet Et
    o olayları yapanlar kck dedikleri şehir yapılanması vurup kaçıyor gündüz manav kasap gece terorıst kılık dağiştirip işlerine devam ediyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarhoş şahıs etrafa rastgele ateş açtı, çevredekiler büyük panik yaşadı!
Sena Nur Çelik Kanat Filistin'deki çatışmayı önlemek için çağrıda bulundu