O vasiyet yalan çıktı!

Bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Akif Hatunoğlu'nun cebinden çıktığı iddia edilen vasiyetin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

O vasiyet yalan çıktı!
O vasiyet yalan çıktı!
GİRİŞ 05.09.2015 08:34 GÜNCELLEME 05.09.2015 08:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Mardin Valiliği, Dargeçit ilçesinde yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen polis memuru Akif Hatunoğlu'nun cebinden çıktığı iddia edilen vasiyete ilişkin, konu hakkında kapsamlı bir araştırma başlatıldığını, ilk inceleme sonucunda olay yeri inceleme raporunda, toplanan eşyalar arasında böyle bir belgenin olmadığının görüldüğünü bildirdi.

OKULDAKİ YANGIN İÇİN GELMİŞLERDİ 

Valilikten yapılan açıklamada, ilçede dünsabah bir okul inşaatında meydana gelen yangın ihbarı üzerine, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy,polis memurları Akif Hatunoğlu, Mehmet Hüseyin Balta ve Ahmet Akalın'ın zırhlı araçla olay yerine seyir halindeyken Bahçebaşı Mahallesi'nde yola yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu haince şehit edildiği hatırlatıldı.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

"Şehitlerimizin aileleri, meslektaşları, Mardin halkı ve milletimiz, bu elim olaydan ötürü derin acıya gark olmuşken bir şehidimize ait olduğu iddia edilen 'mektup' veya 'vasiyet' adı altında bir metnin sosyal medya, bazı yazılı ve görsel medyada yer aldığı görülmüştür" ifadelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Bu gelişmeler üzerine valilik olarak öncelikle şehitlerimiz ve ailelerine verdiğimiz önem ve değer ayrıca polis teşkilatımızın halk nazarındaki olumlu imajını korumak amacıyla konu hakkında kapsamlı bir araştırma başlatıldı. İlk inceleme sonucunda olay yeri inceleme raporunda, toplanan eşyalar arasında böyle bir belgenin olmadığı görüldü."

DETAYLI AÇIKLAMA YAPILACAK

Araştırma sonucunda ortaya çıkan bulgularla ilgili kamuoyunun ayrıca bilgilendirileceği belirtilen açıklamada, şehitlerin ailelerine henüz şehadet haberleri bile verilemeden isimlerinin bazı medya organlarında yayınlanmasından duyulan üzüntüye vurgu yapıldı.

YORUMLAR 9
  • şişman çocuk 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaten adanalı polisimizin üstünde çıktı dediler ama sosyal medyada diyarbakırlı polisimizin resmini koymuşlar.hazımsızlar onlara tavsiyem elma yesinler kabuğuyla hazma iyi gelir.
    Cevapla
  • Ahmedi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar hain var bu ülkede ya... Şehidi bile kullanıyorlar..
    Cevapla
  • emrah 8 yıl önce Şikayet Et
    bu pkk lılarca öldürülmüş olan polisin fethullahçılarla bir bağlantısı olmasa bunun naaşını bu şekilde pervasızca kullanamazlardı. yüksek bir ihtimalle fethullahçı bir polisti boşuna üzülmeyin HDP ye oy vermezsek bölge karışacak diye insanlara algı yaptnız sandıklara sahip çıkmadınız, oylarınızı HDP ye attınır karınıza ananıza babanıza çocuğunzada attırdınız şimdi oturup ağlamayın sıranızı bekleyin
    Cevapla
  • ziyaretçi 8 yıl önce Şikayet Et
    Şucu bucu ya da değil, vatan uğruna şehid düşmüş bi polis, falanca siyasi görüşü var filanca cemaate mensup diye üzülmeyin demek asıl bölücülüktür.
    Cevapla
  • Cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehide iftira atma
    Cevapla
  • sadakad 8 yıl önce Şikayet Et
    zannetmiyorum emrah pkk ciamaat birlikte hareket ettiginden kimin nerede nasil oldurulecegine ciamaat karar veriyor.pkk capulcu tek derdi uyusturucu kacakcilik eskiyalik ust akil olmadan tuvaletin yolunu bulamaz ayni zamanda kafasiz ve ahmak.Dagda yasaya yasaya hap kullana kullana iyice mallasmis bir orgut.mutlaka onu kiralayacak birilerine muhtac.
    Cevapla
  • leopar 8 yıl önce Şikayet Et
    Habervaktim de sazan gibi atladı bu habere. Altında da bir sürü saçma sapan yorum. Bir saçmalık da aktif haberde. Bir kaç kişi çıkmış silah arkadaşıyım falan diye zırvalıyor. O polisin şehit olması olayında vasiyetnamecilerin parmağı olabilir???
    Cevapla
  • bulut 8 yıl önce Şikayet Et
    peygamgerimizin dilinden yalan hadis üretenler, böyle sair konularda neler üretmezler ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil