PKK'lılar Ak Partili yöneticinin aracını taradı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde yol kesip kimlik kontrolü yapan PKK'lılar, kaçmaya çalışan bir araca ateş açtı. 1 kişi öldü.

PKK'lılar Ak Partili yöneticinin aracını taradı
PKK'lılar Ak Partili yöneticinin aracını taradı
GİRİŞ 05.09.2015 12:31 GÜNCELLEME 05.09.2015 13:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hakkari’nin Yüksekova ile Şemdinli ilçeleri yolu üzerinde bulunan Nerşüde Köprüsü’nü kapatıp yolu kesen silahlı PKK’lılar, geri dönerek kaçmaya çalışan bir araca ateş açtı. Olayda Celal İnan ve Muhsin Kaya yarandı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile Şemdinli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Celal İnan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muhsin Kaya'nın tedavisi ise devem ediyor. 
 
Bir dönem AK Parti İlçe Başkan Yardımcılığı yapan ve milletvekili aday adayı olan Muhsin Kaya'nın halen AK Parti İlçe Teşkilatı'nda görev yaptığı belirtildi.
 

YORUMLAR 16
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK parti üylerinin araclarini taramaya basladiysa bir gün bu is iyice cigrindan cikar ve vatandasta HDP ve BDP araclarini tarar. PKK sapik pisikopat bir terör örgütü ama parti üyesi birinin aracini taramak cok fazla olmaya basladi. Rabbim insanimiza sabir versin. Bu milletin safagi attimi ne Avrupa dinler nede Amerika.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk'nın derdi ak parti, mhp'nin derdi ak parti, chp'nin derdi ak parti. varsa yoksa bunlar için tek sorun ak parti. sorsan birbirlerine düşman gözükürler ama özlerinde aynı yolun yolcusu oldukları besbelli. ak parti bunlara ne yaptı? tek yaptığı şey milletin çoğunluğunun desteğini alması, bunlara meydan bırakmaması. Allah bunlara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Ahmet İpek 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence Sn. Erdoğan kendi icadı olan akil insanları devreye sokmalı.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir hakkarili olarak pkk ve yandaşlarını naletliyorum.Allah o kononist kafirlerin tez belasını versin. İnana Allah rahmet ailesine sabırlar versin.Her zaman duamdır. Allah hdp,chp ve pkk nın belasını bu dünyada ahirette de versin ve veriyor da çok şükür.
    Cevapla
  • Murat Diniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Selon'un adamları barış ve kardeşlik için öldürmüştür. Siz anlamazsınız faşistler. Araçla kaçmaya çalışıp ölmeyen diğer kişi de faşist. Selocular ülkeyi gül bahçesi yapacak hele bi öldürecekleri bitsin de
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!