Van'da askeri gazinoya saldırı

Van'ın Edremit ilçesindeki askeri gazinoya PKK üyeleri tarafından saldırı düzenlendi.

Van'da askeri gazinoya saldırı
Van'da askeri gazinoya saldırı
GİRİŞ 07.09.2015 11:24 GÜNCELLEME 07.09.2015 11:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, "Edremit ilçesinde Van Gölü sahilindeki askeri gazinoya 6 Eylül 2015 günü saat 22.00 sıralarında tesisin karşısında bulunan ormanlık alandan sayısı belirlenemeyen bölücü terör örgütü mensuplarınca ses bombası ve müteakiben uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulduğu" belirtildi.

Tesiste görevli askerler tarafından saldırıya anında karşılık verildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Örgüt mensupları karanlıktan ve bölgenin ormanlık olmasından faydalanarak kaçmıştır. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Olayla ilgili tahkikat sürdürülmektedir."

YORUMLAR 6
  • sivil gözcüler 8 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik birimlerimizin bulunduğu bölgenin etrafındaki ağaçlık bölgeleri aydınlatın, karanlıkk yerleri aydınlatın ve sivil gözcüler bulundurun.
    Cevapla
  • barış 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye saldırı yapılması bekleniyor, yerleri biliniyor saldırıdan sonra uçaklar hemen türkiyedeki hedefler vuruldu deniyor.bakın itiraf var yerlerini biliyorlar.molotof atan teröriste niye bukadar telerons tanınıyor.bu vatana vatandaşa ihanetdir.
    Cevapla
  • sahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Yinemi karanlik?
    Cevapla
  • anadolubeyi 8 yıl önce Şikayet Et
    Kalleşler, size de bu yakışır zaten.
    Cevapla
  • okan 8 yıl önce Şikayet Et
    tam yetki ile terör şüpelisi herkesi indireceksin. Bunu da kanunla tescilleyeceksin ama nerdeeee bunu çıkarak yürekli insanlar. Baksana mhp bile kaçtı. ülkeyi bu halde bıraktı. birde sağda solda reisi eleştiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor