Ankara'da tehlikeli provokasyon!

Ankara'da bir grup provokatör Beypazarı ve Tuzluçayır'da Güneydoğu'dan gelen bölgedeki mevsim işçilerine saldırdı.

Ankara'da tehlikeli provokasyon!
Ankara'da tehlikeli provokasyon!
GİRİŞ 08.09.2015 06:39 GÜNCELLEME 08.09.2015 06:42
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Dağlıca'da 16 kahraman askerimizin şehit düşmesinin ardından yurdun hemen her noktasında teröre lanet yürüyüşleri düzenlendi. Protesto yürüyüşlerinin tamamına yakını olaysız bir şekilde sonuçlanırken, Ankara'da yaşanan olaylar provokatörlerin etkisiyle büyüdü.

Teröre tepki için sosyal paylaşım sitesi üzerinden örgütlenen grup, dün saat 17.00 sıralarında Beypazarı’nın Sanayi bölgesinde toplandı. Grup, araçlar ve yaya olarak konvoy eşliğinde ilçe merkezine hareket etti.



Protestocular yol boyunca PKK aleyhine ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attılar. Topluluk ilçede Doğu ve Güneydoğu kökenli vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Zafer Mahallesi’nde geçerken iddiaya göre bir marketin önünden konvoydaki araçlara taş atıldı. Bunun üzerine eylemcilerden bazıları çevredeki evlere taş atıp, park halindeki araçlara zarar verdi.

2’Sİ POLİS 7 KİŞİ YARALANDI

Eylemciler ile mahalleli arasında çıkan ve silah seslerinin duyulduğu kavgada polis memurlarından Yakup Yılmaz ayağına isabet eden saçma ile Coşkun Kara ise atılan taşın başına isabet etmesiyle yaralandı. Diğer 5 yaralının ise saçma, taş ve soba darbeleri nedeniyle kaldırıldığı Beypazarı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı belirtildi.



Olayların büyümesi üzerine ilçeye Ankara’dan Özel Harekat polisleri, Çevik Kuvvet, zırhlı araç ve TOMA’lar takviye olarak sevk edildi. Zafer Mahallesi girişini kapatıp, mahalleli ile eylemciler arasında etten duvar ören polis, vatandaşları sakin olmaya davet etti.



YORUMLAR 45
  • Avcı 8 yıl önce Şikayet Et
    Her kürt pkklı degildi bizden daha milliyetçi olanları var iyi ayırmak lazım pkk nın amacına ulaşmasına yardım etmeyelim
    Cevapla
  • garip 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın böyle kardeşim işçiye saldirilirmi kürt Türk kavgasimi çıkarmak istiyorlar acaba
    Cevapla
  • haydar 8 yıl önce Şikayet Et
    Gavurlaşan Kürtlere dersini verirken Masum ve Müslüman Kürtlere zarar vermemek gerekir.
    Cevapla
  • Lan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir pkk planıdır bir birine düşürmek
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    terör terördür ırkçı ırkçıdır nerede olursa kim olursa olsun ve bahenesi ne olursa olsun böyledir ve müslüman değildir ne kelimei şehadet ne amentu iman etmeye yetmeyecek bir çağdayız bunu herke bilmeli artık geçmiş içtihadın büyük çoğunlukla kalktığını sibiryadaki adamlar bile anlamış ama bizimkiler inadla direniyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!