"Kürtçe" iddiası asılsız çıktı!

PKK terörünü Kürt-Türk çatışmasına dönüştürmeyi amaçlayan provokasyonlardan biri daha çöktü.

"Kürtçe" iddiası asılsız çıktı!
"Kürtçe" iddiası asılsız çıktı!
GİRİŞ 08.09.2015 11:52 GÜNCELLEME 08.09.2015 11:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kağıthane'de, telefonda Kürtçe konuşma nedeniyle işlendiği iddia edilen cinayetin gerçek sebebi ortaya çıktı. 21 yaşındaki Sedat Akbaş'ın "içki içme" tartışması nedeniyle mahalledeki gençlerle çıkan kavga sonucu öldüğü açıklandı.

İstanbul Kağıthane'de "telefonda Kürtçe konuştuğu için öldürüldüğü ileri sürülen 21 yaşındaki Sedat Akbaş'ın , alkol tartışması sonucu çıkan bıçaklı kavgada hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

"Kürtçe" iddiası asılsız

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kağıthane'de meydana gelen ve bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan "Batmanlı genç telefonda Kürtçe konuştuğu için öldürüldü" şeklinde çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 6 Eylül Pazar günü saat 23.15 sıralarında Gültepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda Sedat Akbaş'ın (18), bıçaklama sonucu öldürüldüğü, şüpheli C.K'nın (22) ise gözaltına alındığı kaydedildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: Cinayetin sebebi; alkol tartışması "Yapılan çalışmalarda olay günü Sedat Akbaş isimli şahsın bahse konu sokak üzerinde kaldırımda alkollü vaziyette oturduğu ve rahatsız edici davranışlar sergilemesinden dolayı şüpheli H.K.(22), A.K(45), M.K.(51), A.K.(29), O.A(20) ve C.K.(22) isimli erkek şahıslarca olay yerinden gitmesi için uyarıldığı, buna karşılık şahsın üzerinde bulunan bıçakla kendini uyaran şahıslara saldırdığı ve C.K. isimli şahsı kolundan yaraladığı, sonrasında çıkan arbede neticesinde S.A. isimli şahsın bıçaklanarak öldürüldüğü anlaşılmıştır." Açıklamada, konuya ilişkin 6 şüphelinin Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındığı, emniyetteki sorgularının sürdüğü ve olayla ilgili tahkikatın devam ettiği aktarıldı.

YORUMLAR 4
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu kaymakam kürtçeyi resmi yazıyla yasaklamaya çalışıyor vatandaş tahrik ediliyor kürt ve doğulu insanlara saldırıyor alın size terörün gerçek nedeni gerçek terör ve kaynağı bunlar gerçektir ve öncelikle en sert şekilde bunlara karşı tedbir alınmak zorunda yoksa bu sıkıntılardan hiç bir zaman kurtulamayacaz vallahi hak katında bahanesinin olacağınıda sanmıyorum.
    Cevapla
  • Metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay tam da 'Fasıkların getirdiği haberlere doğrulatmadan itibar etmeyin' emrini doğrulayan bir olay merkez ve paralel medya fasıkların ta kendileridir.
    Cevapla
  • oğuz 8 yıl önce Şikayet Et
    velevki öyle olsun ne olmuş çatışmadan mı korkacağız varsa yüreği olan çıksın meydane
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede hiç uğruna cinayetler işleniyor ama, şu içimizdeki çoğunuzun bildiği düşman gazetelerin yazarları ellerini kollarını sallayarak geziyor !bu yazarlar Gezi olaylarındada türkiyeyi batırıyordu adeta !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?