O yol kapandı: Operasyon başladı!

Bitlis- Tatvan Karayolu yolda patlayıcı olduğu ihbarı üzerine bu sabah ulaşıma kapatıldı.

O yol kapandı: Operasyon başladı!
O yol kapandı: Operasyon başladı!
GİRİŞ 09.09.2015 13:39 GÜNCELLEME 09.09.2015 14:51
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçleri karayolunda arama- tarama faaliyeti yaparken, 15'inci kilometrede daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı PKK'lı teröristler tarafından uzaktan kumanda ile inflak ettirildi. Güvenlik güçlerinin üzerine tüfeklerle ateş de açan tervristler, çıkan çatışmanın ardından kaçtı. Patlama ve saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, bölgede operasyon başlatıldı.
 
Bitlis kırsalında operasyonlar devam ederken, bazı vatandaşların yolda patlayıcı döşeli olduğu ihbarı üzerine Bitlis- Tatvan Karayolu sabah saat 07.30'dan itibaren ulaşıma kapatıldı. Çevrede ise geniş güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik güçleri yolda arama- tarama çalışması başlattı. 
 
BOMBAYI PATLATIP ATEŞ AÇTILAR
 
Bu sırada yolun 15'inci kilometresinde daha önceden yola döşenen el yapımı patlayıcı saat 11.00 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından uzaktan kumandayla patlatıldı. Ardından ise güvenlik önlemi alan polis ve askerlere tüfeklerle ateş açıldı. Açılan ateşe, güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Kısa süre devam eden çatışmanın ardından PKK'lılar bölgeden kaçtı.
 
YOLLAR KAPATILDI, OPERASYON BAŞLATILDI
 
Meydana gelen patlama saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, karayolunda derin çukur oluştu. PKK'lıların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bu arada, güvenlik nedeniyle Bitlis- Güroymak, Bitlis- Tatvan, Bitlis- Ahlat ile Tatvan- Van karayolları da ulaşıma kapatıldı.
 

YORUMLAR 9
  • Osmannur 8 yıl önce Şikayet Et
    fistanlarını giymeyi unutmuşlardır pkk nın veledi zinaları göğüs göğüse çarpışma yok kahbece arkadan vururlar bomba döşerler anca
    Cevapla
  • ali lek 8 yıl önce Şikayet Et
    Inşaallah topyekun bu terör olayının sonunu bu aziz millet,onun asker ve. polisleri ile hep birlikte getireceğiz. Bitirme kararında olan Devletimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • Asımın Nesli 8 yıl önce Şikayet Et
    Farkımız ne biliyor musunuz alçak teröristler? Bizim Şehitlerimiz cennete; sizin leşleriniz cehennemin dibine.... Ölümle korkutabileceğinizimi sandınız Asımın Neslini
    Cevapla
  • gül 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun trabzon Teşekkürler allah güç kuvvet versin hepinize
    Cevapla
  • ibocan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kırılan kırılsın biz kırılmadık, yarayı sarmadan... durmak yok bize Yorulan yorulsun biz yorulmadık, hesabı sormadan... hedefe varmadan DURMAK YOK BİZE !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı