İlginç tesadüf! Paralelin kolejinden mezun çıktı

Hem IŞİD'le hem de PYD ile bağlantıları saptanan iki operasyonel gazeteciyi köşesine taşıyan Korkmaz, ilginç bir tesadüfü de dile getirdi.

İlginç tesadüf! Paralelin kolejinden mezun çıktı
İlginç tesadüf! Paralelin kolejinden mezun çıktı
GİRİŞ 09.09.2015 14:56 GÜNCELLEME 09.09.2015 14:57
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

“Türkiye'ye karşı iç savaş yürütüyoruz” diyen Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret'i medyada sahne aldıran İngiliz Vice News'ün iki muhabirinin geçtiğimiz günlerde Diyarbakır'da tutuklanıp, serbest bırakıldığını hatırlatan Yeni Şafak Yazarı Tamer Korkmaz, ilginç bir tesadüfü köşesine taşıdı.

Tamer Korkmaz'ın köşesindeki konuyla ilgili bölüm şöyle;

7 Haziran için, Paralel Yapı'ya mensup ağabey ve ablaların kapı kapı dolaşıp canla başla oy istediği HDP mi; işbu terör örgütünün “siyasi parti rolünde oynayan” parçasıdır.

İngiliz Vice News'a konuşan, DBP'li (HDP'nin Doğu ve Güneydoğu'daki kolu) Cizre Belediye Başkanı Leyla İmret “Türkiye'ye karşı iç savaş yürütüyoruz” dedi! Bir başka deyişle, vatana ihanetlerini itiraf etti!

Aydın Doğan Medyası'nın aynen Mister Demirtaş gibi “cici çocuk” olarak göstermeye çalıştığı “terörizmi tüm hücreleriyle benimsemiş” isimler arasında işte bu Leyla da yer alıyordu!

Ayşe Arman'la kol kola girdikleri fotoğrafı, örneğin; Baronsal Hürriyet tam da şu günlerde logosunun yanına yerleştirse, ya!

Leyla İmret'e sahne aldıran İngiliz Vice News'ün iki muhabiri ise geçenlerde Diyarbakır'da tutuklanmış, sonrasında serbest bırakılmışlardı!

Hem IŞİD'le hem de PYD ile bağlantıları saptanan iki “operasyonel gazeteci”nin tercüman olarak tuttukları pek de güvendikleri şahsın, Erbil'deki “Paralel Yapı'ya ait kolejden mezun birisi” çıkması mı? Her zamanki gibi “şahane bir tesadüf”tür!

YORUMLAR 36
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Brawo Türk polisine yakala sonra birak, Allah belanizi verir iste, korkaklar...
    Cevapla
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayni lafi, Cumhurbaskani veya Basbakan dese, vallahi bu Azinlik sizi Asar. Türkiyenin hicbir zaman yerli mualefeti olmadi olmiyacakda, unutmayin yurt disin mualefet köpekleri bunlar. Ücüde aynen bu.Vay benim milletim uyuyun uyuyun cezasini cocuklariniz torunlariniz ceker, siz bana dokunmasinlarda derseniz, hak ediyor colugunuz cocugunuz...
    Cevapla
  • asfasfa 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar komik. Gazetecilerin tuttukları tercüman paralelci çıktı :)
    Cevapla
  • BAY 70 8 yıl önce Şikayet Et
    Aman ha aman,basın mensubu yabancılara çak dikkat edilmeli.Geneli provokatör. İslam coğrafyasında yapılanlar hepimizin malumu aman ha aman.Güvenlik güçlerimiz onları an be an takipte kontrolde tutmalı.Hatta avrupadan gelen kim olursa olsun oralara yanaştırılmamalı.Onlar pkk den daha tehlikeli.
    Cevapla
  • memo VATAN SEVER 8 yıl önce Şikayet Et
    geregi bir an evvel yapilmali yapilmaz ise taviz vermis olur devlet onun icin cumhur baskanindan bunca siyaset tecrübesini göz önüne alarak sert keskin cizgilerin den taviz verilmek sizin cezasi neyse verilmeli. taviz verirsen devleti yönetemez hale gelirsin devlet yoksa allah korusun bölünmeye kadar gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı