O ajan konuştu! İç savaş için para dağıtıyorlar

KGB eski ajanı Mihail Şikodrin, TAKVİM'e konuştu: Türkiye'de iç savaş çıkarmak isteyenler para dağıtıyor dedi.

O ajan konuştu! İç savaş için para dağıtıyorlar
O ajan konuştu! İç savaş için para dağıtıyorlar
GİRİŞ 10.09.2015 08:33 GÜNCELLEME 10.09.2015 12:02
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

KGB'de görev yaparken birçok kez Türkiye'ye gelen Mihail Şikodrin, TAKVİM'e önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle son dönemde artan terör saldırıları ve Avrupa'nın güdümündeki HDP'nin iç savaşa zemin hazırladığını belirten Şikodrin, bu konuda uluslararası birçok ajanın devrede olduğuna dikkat çekti. 

DALGA DALGA YAYILABİLİR 

Şikodrin, "Yıllar önce emekli oldum. Ancak tüm istihbaratçılarda olduğu gibi biz de haberleşme ve dünya ile ilgili gelişmeler, görüşmeler ve bilgiler ile ilgileniriz. Sizin aracılığınız ile bazı uyarılarda bulunmak istiyorum. Hızla büyüyen ve gelişen bir ülkeniz var. Bu tartışmasız bir gerçek. Giderek Avrupa, Balkanlar ve özellikle de Ortadoğu'da, hatta Afrika'da güçleniyorsunuz. İşte bunu başta İsrail olmak üzere, Avrupa ülkeleri istemiyor" dedi. Birçok ülkenin ajanlarının Türkiye'de olduğunu ve büyük miktarda paralar dağıtarak halkı ayaklandırmak istediğini belirten Mihail Şikodrin, şöyle konuştu: Amaç siyasi ve ekonomik istikrarsızlık çıkarmak. Seçimden hemen sonra geliştirilen yeni bir plan ile Türkiye'de Türk-Kürt kavgası başlatarak iç savaş çıkarmak öncelikli hedef. İç savaş için seçtikleri yerler başta Mersin olmak üzere, İskenderun ve Adana. Dalga dalga İzmir ve İstanbul'a yayılmasını planladıkları iç savaşı için her türlü planlar hayata geçirildi. Doğru adımlar atarsanız, bunu önleyebilirsiniz...

Mevlüt Yüksel -  Takvim

YORUMLAR 76
  • serhat 8 yıl önce Şikayet Et
    önlemek için hepsini ortadan kaldırmak lazım.
    Cevapla
  • gurbetci Huntürk 8 yıl önce Şikayet Et
    buna zemin hazirlayanda hdpnin bu kadar güclenmesini de saglayanda pkk acilimiyla pkkyi kentlere indirende AKP dir kimse kusura bakmasin..
    Cevapla
  • osmanlıheryerde 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiye cumhuriyetinde içsavaş olmaz içimizdeki hainleritemizledikmibuişbiteravruba türkiyeyinasılkarıştırımdiye uğraşıyorama inşalahboşaçıkaçakavrubaya da dersveriririz ordumuz polisimizjandarmamız devletimizegüvendiktensonra avrubasıda yarıyolda kalır türkmileti herzamanuyanıktır bizler osmanlıyız dünyayadurderiztürklertürmenler varoldukçadünyayı durduruz
    Cevapla
  • pala remzi 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahın izniyle Bu ülkede içsavaş çıkmaz. Çünkü Müslüman Kürtler hdp barış getirecekdiye oy verdiler yoksa ne pkk bu kadar guölu ne de kÜrtlerin %90 ı ayrılmAk istiyor.
    Cevapla
  • cüneyd 8 yıl önce Şikayet Et
    düşmanın silahı fitne... peki; biz bu silahı ne zaman kullanacağız? pkk'nın verdiği zarar kadar parayı, batının içine fitne sokmak için harcasaydık, şimdi onlar savaşta, biz çekirdek çitliyorduk. lafımı yabana atmayın. devlet kurumlarına iletin. selam ve dua ile.
    Cevapla
  • EMRE 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi imanı zayıf insanlar ancak fitneyle uğraşır. Türk Milleti Tarih boyunca örnek bir millet olmuştur. Siz Hangi Millettensiniz çok merak ettim şimdi. Fitne en büyük günahlar arasındadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor